Kasia z ust mi to wyjęłaś bo nasze chłopaki to podobne zainteresowanuia mają...najpierw napaliłam się na drewnianą kolejkę ale Asia dała linka do takiej fajnej z torami i sszczerze mówiąc już sama nie wiem - jeszcze mam czas się zastanowićjakiś garaż/parking/kolejka...
a co do prezentów dla rodzinki mojego męża to chcemy w tym roku zapostulować żeby były symboliczne - jakieś słodycze, winko, ewentualnie kosmetyk - raz - to ze względu na finanse, a dwa - ze względu na to, że mnie zawsze wkurzają nietrafione prezenty....człowiek się namęczy z wybieaniem...a potem mamy też mnóstwo rzeczy które nawet czasem nierozpakowane leżą!!! oczywiście podamy im tylko pierwszy powód no i zastanawiam się też jak im delikatnie podpowiedzieć co Lolkowi kupić bo ostatnio dostał od babci *BK* GAZILLION - PISTOLET GAZZLER + BUTELKA 115ml (263231733) - Aukcje internetowe Allegro
moja teściowa dała za to w sklepie 42 zł (szok!!! nigdy bym tyle nie dałą za takiego potwora) a Karol i tak woli bańki tradycyjne z pojemniczków za 2 zł...naprawdę można by mu za tyle kasy jakąś fajną zabawkę kupić ale taka niestety jest moja teściowa (tzn wiem że chce dobrze ale nasze gusta totalnie się różnią i Karolka i jej niestety często też )...jak macie jakieś pomysły na delikatne przekazanie sugestii co do prezentów to ja chętnie wysłucham