reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Bardzo fajna kuchenka
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kuchenka zamowiona:-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A ja nie bardzo mam pomysły na prezenty. Martusi i Madzi mojego brata to chyba kupię takie kredki, co się łatwo zmywają i spierają, bo malarki z nich zapalone :-) wszystkie długopisy muszą być poza zasięgiem wzroku i łapek. No i coś jeszcze, tylko co- Martusi to pewnie jakieś książeczki, bo baaardzo lubi, a ma niewiele i takie już są lekko wyeksploatowane, ale dla Madzi to pojęcia nie mam, zabawek ma tyle, że wysypują się z dwóch dużych koszy i jeszcze po półkach porozstawiane, żeby ona choć połową z tego się bawiła... ubranka odpadają, bo bratowa uznaje tylko te, co sama kupi a jak ich pytałam, co kupić, to nie wiedzą. Mam jeszcze bratanka 14-to letniego, ale ja nie wiem, jakie dzisiejsza młodzież ma upodobania, po prostu dam bratu kasę, niech sami kupią, tak jak w zeszłym roku- dołożyli trochę i kupili mu jakąś grę na komputer i bluzę, i się chłopak cieszył. A dla pozostałych też tak jak większość z Was, jakieś drobiazgi, bo jak byśmy wszystkim duże prezenty robili to bankructwo murowane, trochę tej najbliższej rodziny jest.
A co do niespodzianek- kiedyś lubiłam, a teraz wolę, jak mnie ktoś spyta o sugestię :-)
A co do niespodzianek- kiedyś lubiłam, a teraz wolę, jak mnie ktoś spyta o sugestię :-)
Kasiu a ile lat ma Madzia? Możesz jej kupić też przecież książeczkę, są teraz takie z magnesami książki typu : poznaję literki albo dopasowanie ubrań itp W książce są obrazki z postaciami np i w pudełku są magnesiki i można sobie tymi magnesami ubierać te postacie z książek. Fajna zabawa:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mnie się strasznie to podoba ale u nas takich nie ma:-(
myToys.de - PLAYSKOOL Wirbelwind-Karussell von Hasbro
myToys.de - PLAYSKOOL Wirbelwind-Karussell von Hasbro
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Macie szczescie ze macie tu taka Pati z Raju
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati do nas to nawet nie chća wysłac a niby my w Unii
reklama