reklama
Wczoraj wieczorem obskoczyłam kilka sklepów i mam już prawie wszystkie prezenty. Jutro odbieram zamówiona dla Wojtka kolejkę i album dla mamy. Stas dostanie sterowany model wózka widłowego - będzie zachwycowny . Jeszcze tylko coś dla Marysi i moje najmłodszej bratanicy - Elżbietki.
u nas oprocz prezentow od dziadkow i od nas, 6 grudnia zawsze przychodzi sis, przyjaciele...chata pelna ludzi i prezentow dla dzieci.. byla ogromna radosc, dobre jedzonko, drineczki ...wszystko w swiatecznym klimacie;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fajnie tak obiecalam sobie ze jak bede wreszcie miala duzy stol w pokoju to bede tez takie zloty urzadzac
A ja dzisiaj odebrałam książkę "Miasteczko Mamoko". Super sprawa. Dziewczynkom od razu się spodobała. Lubię takie książki. Byłam naprawdę pod wielkim wrażeniem jak mój dwulatek z wielkim zaangażowaniem i zachwytem przerzucał kolejne strony książki. Słyszałam tylko oooooo. Czy znacie jeszcze jakieś fajne książki podobne do tej? A i jeszcze jedno. bardzo jestem ciekawa czy "Dawno temu w Mamoko" jest podoba?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Pochwalcie sie co dostalyscie na gwiazdke
Ja dostalam torebke,kase,perfum,balsam plus zel pod prysznic od jean paul gaultier,eyliner,sweterek i zestaw ksiazek o i rekawiczki ))
Ja dostalam torebke,kase,perfum,balsam plus zel pod prysznic od jean paul gaultier,eyliner,sweterek i zestaw ksiazek o i rekawiczki ))
reklama
Podziel się: