reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

Fredka a to nie Ty kiedyś mówiłaś, że dziewczyny dostają za dużo pluszaków? Owieczka wygląda bardzo przytulaśnie:tak:

reklama
Wczoraj wieczorem obskoczyłam kilka sklepów i mam już prawie wszystkie prezenty. Jutro odbieram zamówiona dla Wojtka kolejkę i album dla mamy. Stas dostanie sterowany model wózka widłowego - będzie zachwycowny :-D. Jeszcze tylko coś dla Marysi i moje najmłodszej bratanicy - Elżbietki.

u nas oprocz prezentow od dziadkow i od nas, 6 grudnia zawsze przychodzi sis, przyjaciele...chata pelna ludzi i prezentow dla dzieci.. byla ogromna radosc, dobre jedzonko, drineczki ...wszystko w swiatecznym klimacie;-)

A ja dzisiaj odebrałam książkę "Miasteczko Mamoko". Super sprawa. Dziewczynkom od razu się spodobała. Lubię takie książki. Byłam naprawdę pod wielkim wrażeniem jak mój dwulatek z wielkim zaangażowaniem i zachwytem przerzucał kolejne strony książki. Słyszałam tylko oooooo. Czy znacie jeszcze jakieś fajne książki podobne do tej? A i jeszcze jedno. bardzo jestem ciekawa czy "Dawno temu w Mamoko" jest podoba?

Tak, Fredka, to ta sama zasada, tylko inna historia.
Świetna jest, nie? :-)Najfajniejsze, ze dziecko może samo opowiadac historię każdej postaci.

Mamoot masz rację. Ola miała bardzo dużo do powiedzenia. Bardzo było jej smutno, że miś spadł z roweru i skaleczył łapkę. A na końcu skakała z radości widząc,że wszystko dobrze się kończy.

Pochwalcie sie co dostalyscie na gwiazdke :)

Ja dostalam torebke,kase,perfum,balsam plus zel pod prysznic od jean paul gaultier,eyliner,sweterek i zestaw ksiazek :) o i rekawiczki :)))

ee to wypas Pati;)

ja od Adama dostalam perfumy i balsam perfumowany z tej samej serii
a od reszty kase za ktora kupilam sobie troszke ciuszkow:-)

reklama
Do góry