reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

reklama
Pati mój Mikołaj przyjdzie w piatek;p

a Wojtek dostał juz w sobote od dziadka gre Piranie atakuja i jest szał gramy non stop, druga gre od ciotki Operacja ale mniej fajne;) poza tym ksiązke Pinokio, skarbonke do samodzielnego pomalowania taka z gipsu z farbami, zachwycony tym był;) a dzisiaj dostał ksiazeczki do naklejania im pisania i ksiazki do czytania:szok: z czego bardzo sie cieszył, z pracy jeszcze dostanie LEGO;)

Piranie są bardzo fajne. Moi dostali w ubiegłym roku i na początku był szał, ale i tarez gramy co jakiś czas, więc zakup jak najbardziej udany
:tak:Miki w przedszkolu oprócz słodyczy dostał bardzo ładna książkę o zwierzętach. Na każdej stronie zwierzak-ładne zdjęcie a pod spodem opis i wczoraj czytaliśmy:tak:

A ja tak, tylko innym:-). A jeśli chodzi o tę owcę, ona ma być najzwyklejszą zabawką nie do usypiania. Ala to taka przytulaśna kobietka i pomyślałam,że może jej się to spodoba. Mam tylko jeden dylemat. Zastanawiam się czy jak na maskotkę nie jest za droga i czy nie lepiej w to miejsce kupić jej coś edukacyjnego. Tak mi się wydaje (ale nie do końca), że takie przytulaki jakoś przedłużają dzieciństwo a na naukę zawsze przyjdzie czas. Adam jak się dowie co planuje dostanie piany, stąd też muszę na spokojnie przemyśleć zakup, żeby nie okazało się, że będzie to moja nowa zachcianka.

reklama
Do góry