reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

no wlasnie ...co do zabawek...ja nie mam gdzie tego pomiescic! juz rozdaje

pomyslow brak!

na dniach lecimy do PL...tam tez musze kupic kilka prezentow...dzieciom, ciociom..dziadki pozniej przylatuja do nas,wiec ugoszcze to bedzie tegoroczny prezent:-p

reklama
a jak teraz spytalam - Duska odpowiedziala "cos spoongebobowego:szok:- bo ja go kocham:-D:-D:-D:-D i tym zarazila Gracusia...on tez widzi juz kolor zolty i "oooo spoongebob:nerd:"

Wojtek dostanie nowy rower - 18 calowe koła - bo 16 calowy za mały.
Za to nie wiem, co dla Stasia. Może rozbuduję policyjny zestaw playmobilu, bo ostatnio bardzo lubi sie tym bawić.

Kurcze dzwonił dostawca ze nie da rady dzisiaj nam dostarczyć placu więc montaż pewnie dopiero za 2 tyg bo next weekend jedziemy do gdańska

Ola dostała grę i pieska Chi chi. Na jutro przewidziane 2 książeczki do czytania (zaczęła ładnie czytać i robi to z chęcią) i ubranka dla Chi chi.

Wow, Ola juz czyta? Brawo!
Martuś dostała dwie książki (z ukochanej serii "Biedna mała Luna" i druga z odpowiedziami na różne dziwne pytania, bardzo fajna), mały zestaw lego friends z dziewczynką, quadem i króliczkiem, wymarzoną Roszpunkę od chrzestnej, i jeszcze od chrzestnego dostanie jutro większy zestaw lego friends, domek na drzewie.

Dzięki Kasiu! Dostała również rolki, zestaw plastyczny i z chrzestną jedzie do kina. A swoją drogą my zafundowaliśmy jej całodzienne harce na sali zabaw. Wyszalały się jak głupie. A Ola tak się rozszalała, że wygrała w konkursie darmowy bilet na tą salę zabaw.

reklama
U nas będzie jeszcze dodatkowo ludzik hero factory;) bo strasznie bardzo mocno o to prosił:-D a na urodziny w dzień urodzin zaprosił tylko swojego najlepszego kolegę:szok: i kolezankę zaproszenia zrobione osobiscie i dostarczone też:-D na rowerze.

Do góry