reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

ja juz zacieram raczki bo od jutra sypia sie prezenty :-D
chociaz juz na urodziny skasowalam w pl.od mamy kase i za nia kupilma sobie super kopertowke lakierowana-w krzykliwej czerwieni :) od kuzynki dostalam zestaw do wlosow-jedwab w sprayu,kaszmir i nablyszczacz,od babci kase i krem do rak ;)

reklama
Ja dostałam kosmetyki, książki, sweterek, płyty z muzyką, szal, tortownicę, nie pamietam co jeszcze. I nietypowy prezent od mojej przyjaciółki: masaż w salonie Eris :-) do realizacji z styczniu.

reklama
Ja to nie mam pojęcia, co Marcie kupić, żeby to miało sens, rower jest dobry, hulajnogę ma, rolki muszę sprawdzić, ale chyba też będą dobre. Ona oczywiście chce jakiąś barbie, jakieś kucyki pony, książki z jakiejś tam serii (muszę jeszcze oblukać, ale obstawiam, że ta seria to coś w deseń książek o zwierzakach Holly Webb, które Marta uwielbia- ale ma już kilka, i kupować kolejne podobne mi się średnio widzi), podobają jej sie też te nowe zestawy lego dla dziewczynek, i milion innych rzeczy- ale ma tyle zabawek, że ten pokój aż w nich tonie...

Do góry