reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

Klaudia ma komputerek podobny do tej maty- byl szal na to u niej w tamtym roku. NIntendo maja jej kolezanki. Miala okazje uzywac/bawic sie i wciagnelo ja to...cykala zdjecia, przerabiala, rysowala, grala...jeszcze nie wiem czy to kupimy, bo drogie, a pozniej tez gry do tego sa kosztowne...moze znajde cos podobnego zastepczego?:sorry:

reklama
Ja nigdy tym się nie interesowałam. I póki co zauważyłam,że jeszcze tym się nie interesuje. A ile takie cudo kosztuje? Przyznam się szczerze, że mam znikomą wiedzę w tym temacie.

ja to się w ogóle na tym nie znam...a to 3D w grach to tak jak w kinie? bo z tego co czytałam o najnowszych badaniach dzieci takie małe jak nasze nie powinny w 3D oglądać bo t niezdrowe dla mózgu a dla rozwijającego się zwłaszcza...
u nas na pewno będzie dla Karola globus podświetlany dla dzieci a bartek jdlt zestaw duży dom ( i tak bawić się będą tym obaj) ostatnio kupiłam w promocji w hipermarkecie skubane kurczaki ale Bartek juz wygrzebł i juz graliśmy - fajne i nawet Bartek grał (co prawda długo nie wytrzymal, kilka kolejek ale zapamiętywal najlepiej z nas!!!)

no wlasnie mialam pytac, czy slyszalyscie cos o szkodliwosci 3d, bo mi sie cos obilo o uszy.,..sa tez chyba nintendo nie 3 d...ale tez drogie, moze znajde jakas gierke podobna i mloda da sie oszukac:-D...watpie, ale jak z nia porozmawiam powiem, ze jest jeszcze za mala, to ona zrozumie(wogole to Klaudia czasem wydaje mi sie ze jest dojrzalsza niz przecietny dzieciak w jej wieku, rozmawia ze mna jak dorosla mala osobka, zadaje duzo pytan i wiele rozumie).

Rusiu co do rozumienia - mam podobne spostrzeżenia co do Oli. Wiele widzi, dużo pyta i wiele zapamiętuje. Jak dlamnie to duża zmiana.

Baśka, własnie to jest fajne w tej grze, że często dzieci sa lepsze od rodziców :-)

Fredka, nieźle już masz wszystko obmyślane.:tak:

U nas na Mikołajki tradycyjnie drobne słodycze. A pod choinkę dla Wojtka pewnie dalsza rozbudowa torów kolejowych. Stas to wiecznie marzy o maszynach budowlanych - każda jest fajna.
Dla dzieci mojego brata kupię
Miasteczko Mamoko
Dawno temu w Mamoko
Fantastyczne książeczki juz dla małych dzieci (wydaje mi się, ze najlepsze dla 2-4 latków) - obrazkowe historie wielu postaci, bez tekstu. Dzicko samo powiada co widzi. Tak wciąga, że jak kupilam chłopcom, to siedzieliśmy z Marcinem do nocy i śledziliśµy losy poszczególnych bohaterów :-D
Marcinowi chcialabym kupić nowe biegówki, ale nie wiem, czy się uda. Kolega robi mi rozpoznanie w sklepach.
Dla mamy przygotowałam fotoksiążkę o jej ukochanych Mazurach.
Ola, moja bratowa dostanie pewnie bransoletką, a mój brat - płyte z muzyka fado.
Reszta prezentów jeszcze nie wymyślona...

Mamoot świetne książki. Uwielbiam wyszukiwać dziewczynkom nowe książki. Właśnie się zastanawiałam co im nowego kupić. Powinny się im podobać.
Rusiu, pewnie żywego?

reklama
Ja sie ciesze ze u nas losowanie... :-)
Wyciagnelam dwa losy na moja bratowa :)))chce cos do ubrania...tylko musze sie z nia dogadac czy samamam cosjej wybrac czy ona ma cos na oku...

Dla Adama i Noemi nie mam pojecia... Mloda napewno zazyczyla sobie kota Lulu ;)
Mysle ze w przyszlym tygodniu zaczne sie na powaznie rozgladac....A na mikolaja slodycze i jakis drobiazg w postaci kolejnej figurki-zwierzatka do kolekcji :)

Do góry