Klaudia ma komputerek podobny do tej maty- byl szal na to u niej w tamtym roku. NIntendo maja jej kolezanki. Miala okazje uzywac/bawic sie i wciagnelo ja to...cykala zdjecia, przerabiala, rysowala, grala...jeszcze nie wiem czy to kupimy, bo drogie, a pozniej tez gry do tego sa kosztowne...moze znajde cos podobnego zastepczego?
reklama
ja to się w ogóle na tym nie znam...a to 3D w grach to tak jak w kinie? bo z tego co czytałam o najnowszych badaniach dzieci takie małe jak nasze nie powinny w 3D oglądać bo t niezdrowe dla mózgu a dla rozwijającego się zwłaszcza...
u nas na pewno będzie dla Karola globus podświetlany dla dzieci a bartek jdlt zestaw duży dom ( i tak bawić się będą tym obaj) ostatnio kupiłam w promocji w hipermarkecie skubane kurczaki ale Bartek juz wygrzebł i juz graliśmy - fajne i nawet Bartek grał (co prawda długo nie wytrzymal, kilka kolejek ale zapamiętywal najlepiej z nas!!!)
u nas na pewno będzie dla Karola globus podświetlany dla dzieci a bartek jdlt zestaw duży dom ( i tak bawić się będą tym obaj) ostatnio kupiłam w promocji w hipermarkecie skubane kurczaki ale Bartek juz wygrzebł i juz graliśmy - fajne i nawet Bartek grał (co prawda długo nie wytrzymal, kilka kolejek ale zapamiętywal najlepiej z nas!!!)
no wlasnie mialam pytac, czy slyszalyscie cos o szkodliwosci 3d, bo mi sie cos obilo o uszy.,..sa tez chyba nintendo nie 3 d...ale tez drogie, moze znajde jakas gierke podobna i mloda da sie oszukac...watpie, ale jak z nia porozmawiam powiem, ze jest jeszcze za mala, to ona zrozumie(wogole to Klaudia czasem wydaje mi sie ze jest dojrzalsza niz przecietny dzieciak w jej wieku, rozmawia ze mna jak dorosla mala osobka, zadaje duzo pytan i wiele rozumie).
Baśka, własnie to jest fajne w tej grze, że często dzieci sa lepsze od rodziców :-)
Fredka, nieźle już masz wszystko obmyślane.
U nas na Mikołajki tradycyjnie drobne słodycze. A pod choinkę dla Wojtka pewnie dalsza rozbudowa torów kolejowych. Stas to wiecznie marzy o maszynach budowlanych - każda jest fajna.
Dla dzieci mojego brata kupię
Miasteczko Mamoko
Dawno temu w Mamoko
Fantastyczne książeczki juz dla małych dzieci (wydaje mi się, ze najlepsze dla 2-4 latków) - obrazkowe historie wielu postaci, bez tekstu. Dzicko samo powiada co widzi. Tak wciąga, że jak kupilam chłopcom, to siedzieliśmy z Marcinem do nocy i śledziliśµy losy poszczególnych bohaterów
Marcinowi chcialabym kupić nowe biegówki, ale nie wiem, czy się uda. Kolega robi mi rozpoznanie w sklepach.
Dla mamy przygotowałam fotoksiążkę o jej ukochanych Mazurach.
Ola, moja bratowa dostanie pewnie bransoletką, a mój brat - płyte z muzyka fado.
Reszta prezentów jeszcze nie wymyślona...
Fredka, nieźle już masz wszystko obmyślane.
U nas na Mikołajki tradycyjnie drobne słodycze. A pod choinkę dla Wojtka pewnie dalsza rozbudowa torów kolejowych. Stas to wiecznie marzy o maszynach budowlanych - każda jest fajna.
Dla dzieci mojego brata kupię
Miasteczko Mamoko
Dawno temu w Mamoko
Fantastyczne książeczki juz dla małych dzieci (wydaje mi się, ze najlepsze dla 2-4 latków) - obrazkowe historie wielu postaci, bez tekstu. Dzicko samo powiada co widzi. Tak wciąga, że jak kupilam chłopcom, to siedzieliśmy z Marcinem do nocy i śledziliśµy losy poszczególnych bohaterów
Marcinowi chcialabym kupić nowe biegówki, ale nie wiem, czy się uda. Kolega robi mi rozpoznanie w sklepach.
Dla mamy przygotowałam fotoksiążkę o jej ukochanych Mazurach.
Ola, moja bratowa dostanie pewnie bransoletką, a mój brat - płyte z muzyka fado.
Reszta prezentów jeszcze nie wymyślona...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja sie ciesze ze u nas losowanie... :-)
Wyciagnelam dwa losy na moja bratowa ))chce cos do ubrania...tylko musze sie z nia dogadac czy samamam cosjej wybrac czy ona ma cos na oku...
Dla Adama i Noemi nie mam pojecia... Mloda napewno zazyczyla sobie kota Lulu
Mysle ze w przyszlym tygodniu zaczne sie na powaznie rozgladac....A na mikolaja slodycze i jakis drobiazg w postaci kolejnej figurki-zwierzatka do kolekcji
Wyciagnelam dwa losy na moja bratowa ))chce cos do ubrania...tylko musze sie z nia dogadac czy samamam cosjej wybrac czy ona ma cos na oku...
Dla Adama i Noemi nie mam pojecia... Mloda napewno zazyczyla sobie kota Lulu
Mysle ze w przyszlym tygodniu zaczne sie na powaznie rozgladac....A na mikolaja slodycze i jakis drobiazg w postaci kolejnej figurki-zwierzatka do kolekcji
Podziel się: