reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Tak go okreslam...Zlota raczka to to nie jest ale leb do interesow ma :-) Filozof od tego ze wiesz.... piepszy za trzech... a mi sie nawet za jednego nie chce czasami sluchac...Jaja to z pewnoscia to ja tu mam...bo ja lubie krotko i na temat....:-D Ale wiesz to jest dziecko ze wsi po ciezkim zapaleniu pluc -wiec wybaczam ;'-) :-D

Pati sorry ale lzy mi ciekna od Twoich opisow.... ty sie kobieto za jakies felietony zabierz bo piora szkoda ;-):-):-D:-D:-D

reklama
Pati, popieram Cichą - bierz się za pisanie, skoro Filizof do pracy Cię gna. ;-):-D Marcin czyta Twoje teskty i porykuje ze smiechu :-)

A ja chcę Marcinowi kupić sweter, bo mu się zniszczył ulubiony. Tylko najlepiej tej samej firmy sprigfield. Jutro ide na poszukiwania.

Ostatnia edycja:
Łaziłam dzis 2,5 godziny po sklepach (bleee....;-)), ale efekt jest taki, że mam prawie wszystkie prezenty. Brakuje jednego. No i kupiłam Marcinowi ten sweter :-)

reklama
Do góry