reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No my raczej tez zaplanujemy jakąś kolację albo cos w ten deseń:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jaki prezent daje sie na komunię? dla dziewczynki?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja myśle o jakims bizuteryjnym prezencie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla ja bym bardzoi cieszyla sie np. z wisiorka ze swoim imieniem...Mloda dostala na chrzest...sama sie zabieram i sobie zrobic nie moge....
zloty wisoorek z imieniem jest super- ja lubie takie "wieczne" pamiatki
my chrzesniakowi Adama przekazalismy na komunie(bo nie bedziemy) ..opuszcamy wesela, chrzciny za malo urlopu...dopiero w pazdzierniku na weselicho lecimy..
- tyaki chrzesnaik z lapanki na szybkiego ...ale to nieistotne- mamusia jego mnie wkurzyla bo na wesele nasze do ostratniej chwili mowila bede bede- a pozniej po nia autobus pojechal po jej rodzinke a ona a nie nie nie wyrobie sie:O..no wiec na temat dziecko niczego winne przekazalismy zegarek casio
my chrzesniakowi Adama przekazalismy na komunie(bo nie bedziemy) ..opuszcamy wesela, chrzciny za malo urlopu...dopiero w pazdzierniku na weselicho lecimy..
- tyaki chrzesnaik z lapanki na szybkiego ...ale to nieistotne- mamusia jego mnie wkurzyla bo na wesele nasze do ostratniej chwili mowila bede bede- a pozniej po nia autobus pojechal po jej rodzinke a ona a nie nie nie wyrobie sie:O..no wiec na temat dziecko niczego winne przekazalismy zegarek casio
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A to złote? srebrne? czy jakie? Widzialam takie srebrne z kryształkami svarowskiego było ładne jak znajdę to wstawie linka
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No ja nie wiem Syla...to juz jak Ty uznasz...Ja jak bym dla siebie robila to z bialkego zlota...bo normalne zloto to niebyt mi na codzien pasuje...Ale taki z kamyczkami moze byc ciekawe z tego srebra...poszukaj i wstaw linka...Mi ogolnie podoba sie taki grubszy napis i bez zadnych udziwnien ;-) aczkolwiek nie mam na mysli takiego jebitnego wisiora jak raperzy w teledyskach Porownalabym gruboscia i wielkoscia do tej 2 w moim suwaczku ktory sie nie suwa
Podziel się: