reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

ja nie mam pomyslu...na urodziny we wrzesniu dostal bluze i kortke
na mikolaja perfum i krem i slodycze :) ciagle ciuchy lub kosmetyki...
kolekcjonuje zegraki, ale wiem, ze mu w gust nie trafie
nie no... wlasnie sobie zdalam sprawe ze kompletnie nie mam pomyslu... do wszystkich juz mam oprocz meza i taty
czyli problem z meskimi prezentami... moze zapytam mu sie po prostu co by chcial...

reklama
a w zeszlym roku dostal konsole i gre... 30 latek!!!! takze ostre cofanie sie w rozwoju
to moze podziele zabawki leopoldkowe na dwoch :)

Moj zbiera na rolexa-ale nie zamierzam mu sie dokladac:-D Na nastepne urodziny mowi ze sobie kupi.... Fele ostatnio sobie do naszej bryki kupil...i mi tu marudzi ,ze nie mam zarysowac bo mnie zabije...19 calowe...a ostatnio zarysowal stare,ale to nie on tylko kraweznik na niego wpadl....:-D

no to niech sobie zbiera :D ja sie ciesze, ze moj swojego kupil za kawalerska pensje
bo tradycyjnie pierwsza trzeba przepierdpoczyc, zeby sie w karierze szczescilo
hahahahahahha Cieszyl sie, a dzis nawet nie wie dokladnie gdzie on jest
teraz mu sie marzy baume et marcier albo jakiejs innej firmy, ktorej w ogole nie znam i nie zapamietalam.
ale oczywiscie go nie odstanie i nie kupi. od kiedy mamy dziecko i kredyt mieszkaniowy staramy sie ograniczac zachcianki
swoja droga to ciekawe co ja sobie kupie za moja 1sza pensje, albi niuniusiowi, bo sotatnio to on jest raczej rozpieszczany :)

a ja nie mam prawka i nie wiem czy kiedys sie zdecyduje...bo tutaj jezdza jak wariaci i po prostu panicznie sie boje... nie wyobrazam sobie uczestniczyc w tym ruchu drogowym... ale keidys bede musiala, bo pewnie przeprowadzimy sie dalej od paryza i bede musiala jezdzic do supermarketu lub po dzieci do szkoly, itp

No stara prawko wazna rzecz...widze po tym jak mroz w dupe dowli:-D Tu tez chaos totalny na ulicach ale jakims cudem umiem sobie poradzic:-Dw paitek zdaje egzamin ,takze trzymaj francuskie kciuki....;-):-D

czym dluzej bede czekala, to pewnie tym trudniej mi bedzie... poki co prawko mi jest zbedne, wiec sie tak tlumacze i migam
bede trzymac kciuki :)

a w ogole to fajnie, ze jestes w berlinie, macie tak blisko do PL
wlasnie autem mozna chocby na weekend
tez bym tak chciala, a tu zonk :(

reklama
Ja tez sie tak migalam-ale to bylo lenistwo uczenia sie testow....:tak: A teraz to mam frajde jak moge jechac...Jezuuu gdzie ja nie zajade...Nawet i moze do krakowa:-D

Do góry