reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

No z tym to mam super..6 godzin jazdy i jestem w domu..u mamusi na obiadku...:-Dale wiesz to tez meczace jest...przyzwyczaisz do takich odiwedzin to potem juz sie rutyna staje ze my przyjezdzamy a oni nie:cool:

reklama
a z mala bedziesz jezdzic? nie ebdziesz sie bac? ja nie mam do SIEBIE zaufania za kierownica,a co dopiero do innych... o dziecko bede sie bala :)
ile twoja corcia ma dokladnie lat? myslicie powoli o rodzenstwie ?
napisz w ogole cos o sobie, tez taki mini zyciorys? pracujesz, czy wychowujesz tylko? co lubisz no bo ze zakupy to juz wiem :)

i tak bym duzo dala zeby moc jehac na obaidek do mamci :) nawet co 2 tyg!!!! zwlaszcza ze wzgedu na wnuczka. dziadkom bardzo bardzo go im brakuje, kamerka nie wystarcza niestety...

Ja Patrycja leniwiec pospolity lat 27...jeszcze:-D
Ogolnie kiedy idzie to sie opierdalam :-D:-D:-Da co sie bede nadwyrezac?...i tak juz za duzo pokazalam ze umiem.,...Z moim filozofem poznalam sie na gadu gadu:szok:Nasza Noemi ma 3,5 roku...maly czort kochany...narazie nie mam wogole ochoty na drugie....moze za kilka lat...W DE jestem od ponad 4 lat...do dzis kalecze niemiecki....ale potrafie tez plynnie jak sie udyndole...Nie wiem jak to dziala ale bywa:-DA tak to wiesz Stara Bieda:-D:-D:-D:-D Nie pracuje...jeszcze...ale stary mnie juz gna:-D

dobry zyciorys, a co! moj mnie do pracy nie gna, tylko wlasnie by chcial, zebym wysiadywala. Najlepiej czworke :) w sumie to juz mi zaczynaja krazyc mysli o drugim dziecku, ale logicznie sie powtrzymujemy: zeby nacieszyc sie poldusiem, ma dopiero rok.
a 3,5 roku...no to roznica wieku bedzie niezla, czas sie powoli zabierac do roboty! no i do pracy wtedy tak od razu cie nie wysle hehehehe :) a filozof to na powaznie, taki zawod-tytul, czy tak slonce swoje okreslasz?

Tak go okreslam...Zlota raczka to to nie jest ale leb do interesow ma :-) Filozof od tego ze wiesz.... piepszy za trzech... a mi sie nawet za jednego nie chce czasami sluchac...Jaja to z pewnoscia to ja tu mam...bo ja lubie krotko i na temat....:-D Ale wiesz to jest dziecko ze wsi po ciezkim zapaleniu pluc -wiec wybaczam ;'-) :-D

reklama
Do góry