reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

hmm byłam pod Biedroną i widziałam klocki. Aniab czy mówisz o tym zamku z klocków i rycerzach, fajne...
pati Ola ma podobna hulajnogę i jest bardzo zadowolona, do tego stopnia, ze nie chce uczyc się jeżdzic na rowerze. Leń:-(. A klocki mamy srednie.

reklama
Fredka to nie o te chodzi z rycerzami tylko takie drewniane - coś w stylu tego zdjęcia co 3cie Pati zamieściła, mają być od 10, ale my też już mamy drewniane klocki

Ja kupiłam znajomemu dzieciaczkowi sterowany samochód z serii autka z kierownica. Niedługo ma urodziny, więc wymysliłam cos takiego. Może to cacko nadawało by się dla naszych smyków?

ja mam tak jak Sumka, wiecznie kupuję coś dla Izy, a już nie panuję nad kupowaniem gazet z bajkami, zawsze coś w kiosku w oko mi wpadnie :sorry2:
zjeżdżalnie kupiłam jakoś na wiosnę na urodziny chyba, trzymam na balkonie tę część ze ślizgiem, a drabinkę za łóżkiem, bo moje inteligentne dziecko przystawiło ją sobie na balkonie do balustrady i chciała się wspinać (9 piętro!) mało zawału nie dostałam :szok::szok::szok: normalnie nie można jej z oka spuścić takie ma pomysły

co do prezentów gwiazdkowych, to od mojej siostry Izka dostanie domek świnki pepy , a od reszty niewiem, ale nie chciałam by jej ciuchy kupowali, tylko coś dla niej, ma się cieszyć że Mikołaj jej coś przyniósł, ja na razie nie mam pomysłu na prezent :dry::sorry2:

Ja miałam tego misia ale kilka lat temu. Madzia go dostała od kogoś ale miś znał tylko jedną bajeczkę i szybko poszedł w odstawkę bo dość często się psuł no i nawet nie wiem czy go jeszcze gdzies mam czy juz wyrzuciałam:dry:

reklama
A JA MYSLE ŻE kAROLOWI BY SIE SPODOBAŁ, OD 18 MAJĄ BYC U NAS W LECLERCU - OCZYWISCIE TANIEJ NIZ NA ALLEGRO TO PÓJDĘ OBLUKAĆ

Do góry