reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja myślę o samochodzie zdalnie sterowanym dla Wojtka:-)
Nie wiem co kupić dziewczynce - chodzi do 1 klasy? Macie jakies pomysły?
Nie wiem co kupić dziewczynce - chodzi do 1 klasy? Macie jakies pomysły?
Sylwia moja Magda jest w tym samym wieku i mogę ci podać kilka pomysłów bo ostatnio pisała list do mikołaja, może coś się nada: książka o Barbie, lalka Barbie( zbiera całą kolekcję księżniczek), bajka na dvd, gra edukacyjna, perfumy Witch, mikrofon- mają jakieś mikrofony być w Biedronce i ona to wypatrzyła stąd pomysł.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Myślałam o czyms takim bo Viki lubi takie proste gierki na internecie
Ania rzuć fachowym okiem - podobno to jest teraz hicior
Swiat-zabawek.pl :: Littlest Pet Shop Pluszowa Figurka Vip -Żółw 63997
Ania rzuć fachowym okiem - podobno to jest teraz hicior
Swiat-zabawek.pl :: Littlest Pet Shop Pluszowa Figurka Vip -Żółw 63997
a ja kupiłam 7latce (prawie 8mio) - córce mojej kuzynki zabawkowy mikroskop (oczywiscie działa i powieksza) mam nadzieje że jej sie spodoba bo ona bardzo interesuje sie przyroda, jakies programy edukacyjne o tym ma, książki i w tym siedzi itd...no ale ona to chyba ma takie troche przerośnięte zainteresowania jak na 7mio latkę
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co kupujecie swoim facetom na Mikołjaki i pod choinke bo jakos nie mam pomysłu
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Na Mikołajki chciałam kupic mu ta ksiązke:
empik.com - Tajemnice Motoryzacji Według Richarda Hammonda - Richard Hammond, Andy Wilman- 41.49zł
a pod choine to nie wiem
empik.com - Tajemnice Motoryzacji Według Richarda Hammonda - Richard Hammond, Andy Wilman- 41.49zł
a pod choine to nie wiem
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My na mikolaja nie robimy sobie nic.... tylko dla mlodej wczoraj kupilam....
A na gwiazdke cos drobnego.... bo juz kupilismy sobie aparat... ja bym chciala albo lancuszek z moim imieniem albo "gutschein" /talon do Douglasa :-)
A na gwiazdke cos drobnego.... bo juz kupilismy sobie aparat... ja bym chciala albo lancuszek z moim imieniem albo "gutschein" /talon do Douglasa :-)
Podziel się: