reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Pati a co kupiłaś Noemi?
Moja niestety prezent już dostała. Kupiłam jej skooby doo i dostała go w poniedziałek jak się podduszała w nocy. Tak mi jej było szkoda, że nie wytrzymałam.

reklama
Fredka nic wielkiego...Posciel w koniki.dwie bluzki,dwa zestawy puzzli swiatecznych i jeden zestaw drewnianych...kupilam jeszcze kapcie pieski i ksiazeczke ale dalam jej juz wczoraj ;-)

U mnie na Mikołajki to zawsze są słodycze w butach i kieszeniach pochowane. A Wojciaszek dostanie jeszcze dużą książeczkę z naklejkami.
A pod choinkę to jeszcze nie wiem, co Marcinowi kupić.

Syla książka może być ciekawa :tak:
mój małż dostał koszulki z tej strony,
::KAROKA::Coś więcej niż t-shirt - Sklep internetowy

dzisiaj przyszły , są naprawdę fajne, Grzesiek się cieszył jak dziecko ;-):-p:-D
pod choinkę mu kupię płyty z polskim rockiem , no i zażyczył sobie prenumeratę gazety o II wojnie światowej, to zamówię mu , niech stracę.:tak::-D
Iza dostała ostatnio ciastolinę od chrzestnego i świetnie się nią bawiła, to może jej kupię jakiś zestaw z ciastoliną... chyba że wpadnę na jakiś lepszy pomysł,
a jeśli chodzi o mikołaja to tatuś ją tak rozpieszczał jak był w domu że chyba jej już wystarczy ;-):tak::-D

a my sobie troszke poszalelismy:-)..i tak małej kupilismy lalke płaczaca ze smokiem, zestaw do kąpieli..jakies takie statki itd, kolejke grajaca na baterie ze sw. MIkołajem, klocki, czapke szalik, bluzeczki, i zestaw obiadowy:baffled:

zastanawiam sie jak rozbic małej te prezenty..częsc jutro na MIkołaja, a czesc pod choinke..;-)
resztę jutro opisze:-D niespodzianka!---bo jeszcze tu ktos przed podarowaniem prezentów zajrzy i niespodzianki nie bedzie:-D

bo wysłalismy takze paczke do PL;-)

Sylwia, my kupiliśmy sobie n-ke, więc wystarczy ;-)

a co to???

A my też mamy juz kupe prezentów ale jakoś to trzeba podzielić, Karol w butach jutro znajdzie hulajnoge - to od dziadków ;), od nas takie klocki , kalendarz z Franklinem i książeczke
Miałąm jeszcze ciastoline fryzjer ale predwczoraj dostał taką samą tylko innej firmy od chrzestnej więc...nie wiem co z tą zrobie jeszcze :) my sobie w sumie tez drobiazgi kupujemy na mikołajki dla małża mam szalik i kalendarz które niestety już widział bo wybierał :( ale dorzuce jeszcze jakies słodycze bo on maniak słodyczowy
rodzicom za to sprawiliśmy dość wypaśny prezent (bo jak na drobiazgi mikołajkowe drogi :)) - bilety do teatru na "klimakterium"

a a sobie dziś kupiliśmy pod choinkę aparat :) zaraz wrzuce jakieś świeże fotki :) i Karolowi adidasy adidasa kupiłam całkiem nieplanowanie ale fajne były w outlecie...na wiosnę będą jak znalazł :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chyba na gwiazdke zakupie mlodej kilka kompletow puzzli i ukladanek drewnianych...Ona to uwielbia i widze ze sie tym najbardziej interesuje...
DREWNIANE ZWIERZĄTKA - KOLOROWE PUZZLE EDUKACYJNE (492481053) - Aukcje internetowe Allegro

Puzzle Drewniane 2 x 25 el. Pinokio Disney (482633616) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe drewniane PUZZLE 24 !!! (501558810) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny jak by Wam sie obilo o oko cos takiego ale z wieksza iloscia puzzli np.40-50 to dajcie prosze znac :;-)

Do góry