reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka nic wielkiego...Posciel w koniki.dwie bluzki,dwa zestawy puzzli swiatecznych i jeden zestaw drewnianych...kupilam jeszcze kapcie pieski i ksiazeczke ale dalam jej juz wczoraj ;-)
Syla książka może być ciekawa
mój małż dostał koszulki z tej strony,
::KAROKA::Coś więcej niż t-shirt - Sklep internetowy
dzisiaj przyszły , są naprawdę fajne, Grzesiek się cieszył jak dziecko ;-)
pod choinkę mu kupię płyty z polskim rockiem , no i zażyczył sobie prenumeratę gazety o II wojnie światowej, to zamówię mu , niech stracę.
Iza dostała ostatnio ciastolinę od chrzestnego i świetnie się nią bawiła, to może jej kupię jakiś zestaw z ciastoliną... chyba że wpadnę na jakiś lepszy pomysł,
a jeśli chodzi o mikołaja to tatuś ją tak rozpieszczał jak był w domu że chyba jej już wystarczy ;-)
mój małż dostał koszulki z tej strony,
::KAROKA::Coś więcej niż t-shirt - Sklep internetowy
dzisiaj przyszły , są naprawdę fajne, Grzesiek się cieszył jak dziecko ;-)
pod choinkę mu kupię płyty z polskim rockiem , no i zażyczył sobie prenumeratę gazety o II wojnie światowej, to zamówię mu , niech stracę.
Iza dostała ostatnio ciastolinę od chrzestnego i świetnie się nią bawiła, to może jej kupię jakiś zestaw z ciastoliną... chyba że wpadnę na jakiś lepszy pomysł,
a jeśli chodzi o mikołaja to tatuś ją tak rozpieszczał jak był w domu że chyba jej już wystarczy ;-)
a my sobie troszke poszalelismy:-)..i tak małej kupilismy lalke płaczaca ze smokiem, zestaw do kąpieli..jakies takie statki itd, kolejke grajaca na baterie ze sw. MIkołajem, klocki, czapke szalik, bluzeczki, i zestaw obiadowy
zastanawiam sie jak rozbic małej te prezenty..częsc jutro na MIkołaja, a czesc pod choinke..;-)
resztę jutro opisze niespodzianka!---bo jeszcze tu ktos przed podarowaniem prezentów zajrzy i niespodzianki nie bedzie
bo wysłalismy takze paczke do PL;-)
zastanawiam sie jak rozbic małej te prezenty..częsc jutro na MIkołaja, a czesc pod choinke..;-)
resztę jutro opisze niespodzianka!---bo jeszcze tu ktos przed podarowaniem prezentów zajrzy i niespodzianki nie bedzie
bo wysłalismy takze paczke do PL;-)
Sylwia, my kupiliśmy sobie n-ke, więc wystarczy ;-)
a co to???
A my też mamy juz kupe prezentów ale jakoś to trzeba podzielić, Karol w butach jutro znajdzie hulajnoge - to od dziadków , od nas takie klocki , kalendarz z Franklinem i książeczke
Miałąm jeszcze ciastoline fryzjer ale predwczoraj dostał taką samą tylko innej firmy od chrzestnej więc...nie wiem co z tą zrobie jeszcze my sobie w sumie tez drobiazgi kupujemy na mikołajki dla małża mam szalik i kalendarz które niestety już widział bo wybierał ale dorzuce jeszcze jakies słodycze bo on maniak słodyczowy
rodzicom za to sprawiliśmy dość wypaśny prezent (bo jak na drobiazgi mikołajkowe drogi ) - bilety do teatru na "klimakterium"
a a sobie dziś kupiliśmy pod choinkę aparat zaraz wrzuce jakieś świeże fotki i Karolowi adidasy adidasa kupiłam całkiem nieplanowanie ale fajne były w outlecie...na wiosnę będą jak znalazł
Ostatnia edycja:
a co to???
rodzicom za to sprawiliśmy dość wypaśny prezent (bo jak na drobiazgi mikołajkowe drogi ) - bilety do teatru na "klimakterium"
Telewizja N
Na Klimakterium byłam - suuuper!!!
Do moich dzieci Mikołaje przychodzą od środy i jeszcze moi rodzice nie dotarli
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja chyba na gwiazdke zakupie mlodej kilka kompletow puzzli i ukladanek drewnianych...Ona to uwielbia i widze ze sie tym najbardziej interesuje...
DREWNIANE ZWIERZĄTKA - KOLOROWE PUZZLE EDUKACYJNE (492481053) - Aukcje internetowe Allegro
Puzzle Drewniane 2 x 25 el. Pinokio Disney (482633616) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe drewniane PUZZLE 24 !!! (501558810) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny jak by Wam sie obilo o oko cos takiego ale z wieksza iloscia puzzli np.40-50 to dajcie prosze znac :;-)
DREWNIANE ZWIERZĄTKA - KOLOROWE PUZZLE EDUKACYJNE (492481053) - Aukcje internetowe Allegro
Puzzle Drewniane 2 x 25 el. Pinokio Disney (482633616) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe drewniane PUZZLE 24 !!! (501558810) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny jak by Wam sie obilo o oko cos takiego ale z wieksza iloscia puzzli np.40-50 to dajcie prosze znac :;-)
Podziel się: