Sumko u mnie też jest podobnie. Zastanawiałam się ostatnio z czego to wynika. I doszłam do wniosku ( przynajmniej u mnie)że jest to kwestia dzieciństwa. U mnie wiecznie brakowało pieniędzy na wszystko i zabawek było mało. Teraz chyba chce sobie to wynagrodzić kupująć Oli wszystko.:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlansie,wlasnie No i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
na balkonie proponuje:-)
U nas zabawek tez sporo albo moze raczej takie odnosi sie wrazenie bo Julek ma bardzo duzo klockow lego i ksiazek. Lego mial troche swojego a potem po swietach w tamtym roku dostal cale dwa pudla po chrzesniaku meza (maz kupowal chrzesniakowi wiec sie nam teraz dostalo:-)). Fajnie bo byl tam min. kolejka, ktora Julek bardzo lubi - tak wiec uwazam, ze to dobry pomysl na prezent (i z doswiadczenia moge powiedziec, ze te lego sa bardzo trwale;-)).
Pati mysmy Julkowi jakis tydzien temu kupili hulajnoge i zabawe ma przednia choc jak na razie jazde mial ograniczona. Idzie mu calkiem dobrze tyle, ze skrecac jeszce nie potrafi wiec jak sie rozpedzi to jedzie dopoki w cos nie wjedzie. Nie wiem jaka chcesz kupic Noemi ale my mamy taka wersje dla dzieci z 3 kolkam: Mini Kick Scooter - Blue - KickboardUSA.com
A wogole to teraz mieszkanie zawalone jest zabawkami bo Zoska odziedziczyla karton zabawek po Julku a ze Zoska rezyduje w zaleznosci od potrzeby na podlodze w kuchni/lazience/salonie to i zabawki wszedzie. A najlepiej bawi sie tymi zabawkami naturalnie sam Julek;-)
Pati mysmy Julkowi jakis tydzien temu kupili hulajnoge i zabawe ma przednia choc jak na razie jazde mial ograniczona. Idzie mu calkiem dobrze tyle, ze skrecac jeszce nie potrafi wiec jak sie rozpedzi to jedzie dopoki w cos nie wjedzie. Nie wiem jaka chcesz kupic Noemi ale my mamy taka wersje dla dzieci z 3 kolkam: Mini Kick Scooter - Blue - KickboardUSA.com
A wogole to teraz mieszkanie zawalone jest zabawkami bo Zoska odziedziczyla karton zabawek po Julku a ze Zoska rezyduje w zaleznosci od potrzeby na podlodze w kuchni/lazience/salonie to i zabawki wszedzie. A najlepiej bawi sie tymi zabawkami naturalnie sam Julek;-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sumka, pytanie techniczne - gdzie będziesz tę zjeżdżalnie trzymać?
No Kasia pytanie było zupełnie nie namiejscu. Zwykle o takich rzeczach myślę jak już "sprzęt" stoi w domu, a teraz będę się zastanawiać ;-)
aniab190Odp: Prezenty...
I czy sama też będziesz zjeżdżać?;-)
No ba to chyba oczywiste ...........
patrycja24berlinOdp: Prezenty...
Wlansie,wlasnie No i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?
No będzie najpiękniejsza
sylwia i wojtuśOdp: Prezenty...
na balkonie proponuje
Z uwagi na nazchodzący mróz odpada
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sumka nie jestem zadowolona z odpowiedzi... Nie ma koloru najpiekniejszego... Pewnie bedzie zielona ,albo niebiesko czerwona
Cicha dzieki za linka ja myslalam nad czyms takim narazie ;-)
I jeszcze nad taka kolejka ale moze nieco w bardziej obszerniejszym wydaniu;-)
aha a takie klocki 100 szt.to ja u nas kupowalam za 9,99 euro ,tylko to tez pewnie zalezy od wielkosci klockow...Wasze sa duze czy raczekj male?
Cicha dzieki za linka ja myslalam nad czyms takim narazie ;-)
I jeszcze nad taka kolejka ale moze nieco w bardziej obszerniejszym wydaniu;-)
aha a takie klocki 100 szt.to ja u nas kupowalam za 9,99 euro ,tylko to tez pewnie zalezy od wielkosci klockow...Wasze sa duze czy raczekj male?
Załączniki
Ja widziałam ofertę biedronkową na klocki drewniane 100 szt. w ładnym opakowaniu- wiaderko z otworami w różne kształty, ma być to dopiero od 10 listopada i koszt 49,99. U nas klocki odpadają bo już jest ich pełno
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja bym chetnie kupiła to:
Hasbro Playskool Wirbelwindkarussel - Preisvergleich - Spielwaren
tylko nie umiem tam doczytac czy wysyłają do Polski i ile sobie licza za wysyłkę
Hasbro Playskool Wirbelwindkarussel - Preisvergleich - Spielwaren
tylko nie umiem tam doczytac czy wysyłają do Polski i ile sobie licza za wysyłkę
Podziel się: