reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Sumko u mnie też jest podobnie. Zastanawiałam się ostatnio z czego to wynika. I doszłam do wniosku ( przynajmniej u mnie)że jest to kwestia dzieciństwa. U mnie wiecznie brakowało pieniędzy na wszystko i zabawek było mało. Teraz chyba chce sobie to wynagrodzić kupująć Oli wszystko.:-)

reklama
U nas zabawek tez sporo albo moze raczej takie odnosi sie wrazenie bo Julek ma bardzo duzo klockow lego i ksiazek. Lego mial troche swojego a potem po swietach w tamtym roku dostal cale dwa pudla po chrzesniaku meza (maz kupowal chrzesniakowi wiec sie nam teraz dostalo:-)). Fajnie bo byl tam min. kolejka, ktora Julek bardzo lubi - tak wiec uwazam, ze to dobry pomysl na prezent (i z doswiadczenia moge powiedziec, ze te lego sa bardzo trwale;-)).

Pati mysmy Julkowi jakis tydzien temu kupili hulajnoge i zabawe ma przednia choc jak na razie jazde mial ograniczona. Idzie mu calkiem dobrze tyle, ze skrecac jeszce nie potrafi wiec jak sie rozpedzi to jedzie dopoki w cos nie wjedzie. Nie wiem jaka chcesz kupic Noemi ale my mamy taka wersje dla dzieci z 3 kolkam: Mini Kick Scooter - Blue - KickboardUSA.com

A wogole to teraz mieszkanie zawalone jest zabawkami bo Zoska odziedziczyla karton zabawek po Julku a ze Zoska rezyduje w zaleznosci od potrzeby na podlodze w kuchni/lazience/salonie to i zabawki wszedzie. A najlepiej bawi sie tymi zabawkami naturalnie sam Julek;-)

Sumka, pytanie techniczne - gdzie będziesz tę zjeżdżalnie trzymać?:-D

No Kasia pytanie było zupełnie nie namiejscu. Zwykle o takich rzeczach myślę jak już "sprzęt" stoi w domu, a teraz będę się zastanawiać ;-)
aniab190Odp: Prezenty...
I czy sama też będziesz zjeżdżać?;-):-D

No ba to chyba oczywiste ...........

patrycja24berlinOdp: Prezenty...
Wlansie,wlasnie:-D No i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?:-D:-D:-D:-D

No będzie najpiękniejsza

sylwia i wojtuśOdp: Prezenty...
na balkonie proponuje:biggrin2:

Z uwagi na nazchodzący mróz odpada

Sumka nie jestem zadowolona z odpowiedzi... Nie ma koloru najpiekniejszego...:crazy: Pewnie bedzie zielona ,albo niebiesko czerwona:-D

Cicha dzieki za linka ja myslalam nad czyms takim narazie ;-)
I jeszcze nad taka kolejka ale moze nieco w bardziej obszerniejszym wydaniu;-)

aha a takie klocki 100 szt.to ja u nas kupowalam za 9,99 euro ,tylko to tez pewnie zalezy od wielkosci klockow...Wasze sa duze czy raczekj male?

Załączniki

• 126322-00-TRUI.jpg
    126322-00-TRUI.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 216631-00-TRUI.jpg
    216631-00-TRUI.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 616516-01-TRUI.jpg
    616516-01-TRUI.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 36
Ja widziałam ofertę biedronkową na klocki drewniane 100 szt. w ładnym opakowaniu- wiaderko z otworami w różne kształty, ma być to dopiero od 10 listopada i koszt 49,99. U nas klocki odpadają bo już jest ich pełno

reklama
Do góry