reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

kasiu pomysł faktcznie ciekawy:tak:
tylko my już na mikołaja mamy ciastoline dentyste, a pod choinke koniecznie Oti chce lale chou chou

reklama
My na mikolaja kupujemy hulajnoge... :-)
A na gwiazdke jeszcze nie wiem... w tym roku mam naprawde malo prezentow na swieta do kupienia bo zostajemy w berlinie...:-)

Sylwia, na naszym przykładzie mogę Ci powiedzieć, że Thomas - kolejka to doskonały prezent:tak:Miki baaardzo lubi. Sam sobie buduje rożne trasy i jak na razie mu się nie znudziła a dostał na 2 urodziny. Aha, na początku nie za bardzo potrafił sie nia bawic, bo chciał jeździć jak samochodzikiem, ale dozowaliśmy, bawiliśmy się z nim i teraz jest o.k.
Aha i jeszcze jedno - potem nie ma żadnych problemów z kolejnym prezentem, bo jest tego teakie mnóstwo, że można dokupywac i dokupywać... ;-)

o rany ja nie mam żadnego pomysłu co kupić Oli. Wszyscy zaczynają się podpytywać co a ja nie wiem. Ola ma wszystkiego zadużo. Jedno napewno jest nam potrzebe nawilżacz powietrza, jednak to mi jest potrzebe a nie Oli:-)

u nas na mikołajki jakiś nowy zestaw ciastoliny, ale niekoniecznie jakiś reklamowany playdoh tylko coś zwyklejszego (stare powoli nam wysychają bo praktycznie codziennie w użyciu) no i chyba takie klocki konstrukcyjne - co prawda klocków też mamy pełno ale te są ciekawe i tanie :) a pod choinke jeszcze nie wiem - chciałąbym takiego interaktywnego Clifforda ale nowych nie widziałam na allegro-tylko używki...a tak poza tym Karol tez ma wszystkiego mnóstwo i naprawdę może się długo bawić codziennie czym innym a my nie mamy gdzie tego trzymać...

reklama
Sylwia, wg mnie tak. Na początku Miki nie czaił jak się trzeba bawić, tzn. że kolejkę wystarczy włączyć i sama jeździ po torach, tylko w łapkę i dawaj po dywanie. Mnóstwo samochodów nie wytrzymuje takiej próby - przede wszystkim koła - a kolejka wytrzymała i ma się dobrze. Hmmm, co do rzucania - pewnie było jakieś twarde lądowanie;-)No a z torami, to raczej nie ma co się stać złego.

Do góry