reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

Dziewczyny, kiedy Wy macie czas biegać po sklepach??? :-) Ja nie wiem, kiedy kupię wszystkie prezenty - pomysły wstępnie już mam prawie dla wszystkich, tylko gorzej z realizacją...
Ale na Mikołajki mam już przygotowaną wieeeelką paczkę dla Marcinka. Kupiłam mu kilka praktycznych rzeczy - on i tak jeszcze nie rozumie całej idei mikołajek, ale na pewno się ucieszy, jak będzie mógł sobie pobałaganić ;-) Kupiłam mu komplecik czapka + szaliczek, rękawiczki nieprzemakalne, żeby mógł się bawić na śniegu (mam nadzieję, że w końcu spadnie), 2 prześliczne kolorowe body z długim rękawem, książeczkę w kształcie Kubusia Puchatka ( Marcinek go uwielbia :-)), soczek, mandarynki, paczkę chrupek kukurydzianych i biszkopcików.

reklama
A ja dziś byłam kupić dzieciom prezenty pod poduszkę. I za wiele nie szukałam bo doszłam do wniosku że teraz jakieś drobiazgi a pod choinkę coś większego:tak:Matek dostanie drewniane puzzle rybki które mają magnesiki i do tego jest wędka i może sobie je łowić, książkę o Noddym i książkę Kubuś Puchatek z odgłosami Kubusia:-)A dla córki kupiłam Bajki Disneya pisane dużymi literkami więc będzie mogła opanować lepiej czytanie, zestaw szkolny- piórnik, ołówki, nożyczki, linijka, notesik z nadrukiem Księżniczek Disneya oraz książeczkę z piosenkami dla dzieci i organkami które grają te piosenki oraz pudełko z 7 pierscionkami:-)

No fajne prezenciki macie...
Noemi dostanie dostala od mojej mamy laleczke "Agatke",od mojej babci i dziadka dostala tez lalke taka mala i jak jej sie na brzuch nacisnie to leca rozne urywki pioseneknp.stary niedzwiedz mocno spi,czarne jagudki,pieski male dwa itp.rajstopki i slodycze,od drugiej babci dostanie znikopis fishera -juz kupilam tylko babacia kase odda:-D chciala kupic jakies ciuchy ale wybilam jej to z glowy...No a od nas te krzeselka i stoliczek..ale jednak wybralismy inny zestaw-z koniecznosci w sumie bo ten kredkowy w tym kolorze co chcialam zniknal z ebay...No i sie ciesze bo wybralam cos fajniejeszego...

a to ten zestawik

ROBA - KINDERSITZGRUPPE 4-TEILIG - MODELL ORANGE FLOWER bei eBay.de: Tische Stühle (endet 07.12.07 20:30:00 MEZ)

Niestety z tym prezentem mikolaj sie spozni...no chyba ze popoludniu zawita jeszcze:-D

Pati, śliczny ten zestawik.

Wojciaszek dostanie dwie książeczki, a wcześniej dostał już ciężarówkę. U mnie w domu zawsze było tak, że na mikołajki dostawaliśmy drobiazgi, a potem jak byliśmy starsi, to mama chowała nam po kieszeniach i butach słodycze. Straszenie to lubiłam i jak już Wojtek będzie jadł słodkie, to też tak będę robić. A na razie książeczki.

heh-a ja calkiem zapomialam mlodej ustawic prezenty:-D Rano wstalismy i po 15 min przypomialo mi sie ze Mikolaj powinien juz byc:-D No ale prezenty bardzo sie spodobaly-lalka Agatka byla posadzona zaraz na nocnik ,ktory byl w kompolecie i napojona nleczkiem w butelce-tez do kompletu no i pieknie upiete kokardki zaraz wyladowaly na podlodze...Znikopis tez sie spodobal...:-)

Ja pamiętałam o podłożeniu;-)Ale tylko dlatego że zrobiłam to zanim spać poszłam czyli o 1 w nocy:-DA rano radość była ogromna:tak:

przyszedl zblakany prezent...wlasnie skladam...mam juz krzeselko,stolik i laweczke...jeszcze jedno krzeselko i gotowe...Ale srednio zadowolona jestem.....

reklama
Do góry