reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Sylwia ja mam takie namioty dla dzieci i one się uwielbiaja w nich bawić i tunelem przechodzić:tak:Ale że zajmuje on sporo miejsca często go składam i wyciągam od czasu do czasu i chyba dzięki temu im się nie nudzi:-D Co do choinki to za bardzo jeszcze nie wiem. Na pewno ubrania bo lubią się stroić;-)I coś z zabawki albo gierkę jakąś

reklama
Sylwia ja mam takie namioty dla dzieci i one się uwielbiaja w nich bawić i tunelem przechodzić:tak:Ale że zajmuje on sporo miejsca często go składam i wyciągam od czasu do czasu i chyba dzięki temu im się nie nudzi:-D
to dokładnie jak u nas - nie stoi cały czas bo nie ma miejsca wiec jak rozłoże to Karol ma radoche, mamy wersje z wigwamem zamiast domku
ja myślę że to może być fajny prezent
Karol dostanie kilka rzeczy - niestety -bo już po zamówieniu stwierdzam ze wystarczyłaby jedna :) na razie mamy juz w domku wyspę teetubisiów i myślę że mu się spodoba bo ma straszną fazę na teletubisie - cały dzień łazi po domu i "ijo ijo" i każe sobie włączać i maskotkę nosi...

Sylwia, mi się ten namiot bardzo podoba. A metoda Ani na chowanie zabawki jest świetna.
Wojtek nie ma bardzo dużo zabawek, ale też zawsze jest tak, że ma "fazę" na daną zabawkę przez jakiś czas, a potem może ją na tygodnie porzucić. Na przykład dziś odkrył na nowo swoją ciężarówkę Wadera. :-)

dziewczyny mam gorącą prośbę - te, które robią KALENDARZE i są zadowolone Z ICH JAKOŚCI poproszę o namiary!!!! Ja zamierzm zrobić juz po swiętach - na taki prezent na dzień babci i dziadka ale przy całym ogromie ofert chciałąbym wybrać takie gdzie jakość sprawdzona!!!
Baśka ja zamówiłam cena-25zł/szt i czekam aż mi przyślą, jak dostanę to dam znać:tak:

Ok Irmaa daj znać koniecznie :) Kasia dzięki za namiar, po świetach coś wybiorę, na razie zbieram dane
Hej dziewczyny – mam pytanie – czy któraś z was nie przymierza się przypadkiem do kupna albo już nie kupiła płyty „Piosenki dla super taty” ??? PIOSENKI DLA SUPER TATY - NEW - 34,00 PLN - NEW - (280119147) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam ostatnio „zabawy fundamentalne – zestaw 2 (Zabawy Fundamentalne 1 -podręcznik z CD+2 zeszyty (278682319) - Aukcje internetowe Allegro ta aukcja jest z 1) dziś przyszło i na pierwszy rzut oka bardzo mi się podoba…

Dziewczyny mam już pierwsze pytania odnośnie prezentów co kupic Wojtkowi na drugie urodziny?
Macie jakies fajne pomysły? bo dziadek koniecznie chce cos kupić cena raczej nie gra tu wiekszej roli:-)

reklama
Do góry