dziewczyny mam gorącą prośbę - te, które robią KALENDARZE i są zadowolone Z ICH JAKOŚCI poproszę o namiary!!!! Ja zamierzm zrobić juz po swiętach - na taki prezent na dzień babci i dziadka ale przy całym ogromie ofert chciałąbym wybrać takie gdzie jakość sprawdzona!!!
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
dziewczyny mam gorącą prośbę - te, które robią KALENDARZE i są zadowolone Z ICH JAKOŚCI poproszę o namiary!!!! Ja zamierzm zrobić juz po swiętach - na taki prezent na dzień babci i dziadka ale przy całym ogromie ofert chciałąbym wybrać takie gdzie jakość sprawdzona!!!
Podpisuję się pod prośbą Baśki!
W żłobku robili dzieciom zdjęcia i można było zamówić kalendarze... ale Martuś akurat była chora. Miałabym już z głowy, a tak to nie wiem co wybrać, bo też chciałabym sprawdzone...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania nie podoba mi sie ze blat stolika jest cienki jak kartka papieri..jak mloda wejdzie na stolik-a predzej czy pozniej to nastapi bedziemy mieli big dziure No i co niektore otwory za plytko nawiercone...wiec robota juz tak sprawnie nie szla no i srubki ktorymi dodatkowo mialam przywiercic siedzenie jakos nie lapia...
Pati bo teraz tak robia te meble na odpierdz....lJa widzę po szafie u dzieci. Matek kilka razy trzepnął drzwiczkami i ostatnio już mu w ręce drzwi od szafy zostały bo się otworki na śruby poszerzyły i śruby się poluzowały
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A co myslicie o takim pomyśle na prezent?
NAMIOT dla DZIECI- ZAMEK+IGLO+TUNEL -super PREZENT (275748624) - Aukcje internetowe Allegro
bo mój ostatni pomysł o zakupie zebry padł i teraz juz zupełnie nie wiuem co Wojtkowi kupić
NAMIOT dla DZIECI- ZAMEK+IGLO+TUNEL -super PREZENT (275748624) - Aukcje internetowe Allegro
bo mój ostatni pomysł o zakupie zebry padł i teraz juz zupełnie nie wiuem co Wojtkowi kupić
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla wlasnie taki sprzecior zlozylam dzis w karton...tyle ze my mielismy zamiast domku idianski namiot...Mloda doslownie dwa razy weszla i na tym sie skonczylo...Na poczatku mialam zwykle iglo kupione ale juz na dtugi dzien oddalismy bo nie chcialo jej sie tam bawic wiec stwierdzilam ze taki z bajerem bedzie ciekawszy i bedzie w nim wariowac...Haaa nadzieja matka glupich
Ale moze Wojtkowi sie spodoba....
Ale moze Wojtkowi sie spodoba....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny co kupujecie dzieciaczkom pod choinke?:-)
reklama
Baśka, ja już kilka razy robiłam kalendarze tu: Superfoto.pl - odbitki i foto prezenty ze zdjꦠcyfrowych. Porównywałam z ofertami Allegro i nie jest najtaniej, ale byłam bardzo zadowolona i na pewno kolejne też tam zdrobię. Tym bardziej, że zdjęcia na serwer mogę przesłać bezpośrednio z Picasy.
Sylwia, Miki miał taki zestaw w lecie na działce i mu się bardzo podobał - starszym dzieciom też
My już kupiliśmy "pod choinkę" stolik i krzesełko z Ikei (super) a dokupię jeszcze chyba policjanta Ploda (z bajki o Noddym) z wozem policyjnym. Ma samochodzik z Noddym i bardzo lubi się nim bawić.
Sylwia, Miki miał taki zestaw w lecie na działce i mu się bardzo podobał - starszym dzieciom też
My już kupiliśmy "pod choinkę" stolik i krzesełko z Ikei (super) a dokupię jeszcze chyba policjanta Ploda (z bajki o Noddym) z wozem policyjnym. Ma samochodzik z Noddym i bardzo lubi się nim bawić.
Podziel się: