reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

Pati - moze jej sie spodoba pewnego dnia,
my Matiemu kupilismy zabawke z Ikei i od razu poszla w kat, dojrzal do niej jak zobaczyl ze sie nia bawi jego kolega...
Fura niezla dla Noemi!!!!!Tez bym sobie takim pojezdzila - takie dzieciece marzenia...my nie mielismy takich cudow...u nas szal cial byl samochod zdanie sterowany!!!!

reklama
Moje dzieciaczki dziś dostały prezenty od dziadka. Zabrał ich do sklepu z ciuchami i mogli sobie wybierać:-)Matek ma super kraciastą koszulę i kamizelkę a Madzia żakiet, golf i spódniczkę:tak:Lubię takie praktyczne prezenty bo z zabawkami to mam problem gdzie je upchać:-D

Sumka ja u nas widzialam to w sklepach z zabawkami. Fakt, ze byly to troche specjalne sklepy tzn. takie z rozszezonym asortymentem drewnianych zabawek. Normalnie pewnie jak wszystko znajdziesz na ebay-u, allegro. Mnie sie bardzo podobal ten model: Nic Kugelbahn Multibahn Medi von nic Spiel + Art GmbH Holzfarm - kreatives Holzspielzeug ,(ta firma ma naprawde duzy wybor https://www.holzfarm.de/catalog/ind...age/1?osCsid=d3586d4586877c5147d8f6ac75f1ac03 ) ale zdecydowalismy sie na razie na nieco prostszy (4 poziomy z samochodzikami z innej) i Julkowi sie podoba. Troche zaluje ze nie wzielismy tego wiekszego ale wtedy Julek mial by konkurencje do zabawki ;-):-)

reklama
Do góry