reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
a ja dzis w rossmanie kupiłam coś takiego za 20 zł Numbers on the Go! - Educa - Toys "R" Us nie ze względu na liczenie ale na proste puzzle - są 2 dwuelementowe, 3, 4 itd aż do 9. I myślę że takie od 2-5 Karolowi się spodobają - są proste i naprawdę ładne, a dla starszych to wszystko może funkcjonowac jako gra a nawet kilka - jest kilka instrukcji do różnego wykorzystania tych puzzli jako gry

to może być prezent dla mnie!

Vespa LX50 z limitowanej wersji design by GAP w tęczowe pasy
6tys. $ (a dolar teraz najtańszy od kilkunastu lat) ;-):-)

czyż nie jest piękna?

A napisałaś listo do Św. Mikołaja?:-)
Fajowy skuterek. Ale fajnie byłoby jeździć takim po mieście z zawiązanym szaliczkiem powiewającym na wietrze...:-DAle się rozmarzyłam ;-)

He, he ja bym wolala taka cala w kolorku pomaranczowym (jak na pasku:-)) a mijam codziennie okolo 50 zaparkowanych przed sklepem motoryzacyjnym - do koloru do wyboru - od najstaszych do najnowszych.... i tez sobie mysle, zeby tak czlowiek byl mlodszy i nie dzieciaty....;-) ... a teraz to tlko rower z fotelikiem i wlasne miesnie pozostaly:-)

Yasmin a z listem to sie ospiesz bo swieta za rogiem:-)

Pati niezly zakup planujecie. Nasz dostanie na Mikolajki torbe mandarynek (a raczej klementynek - ostatnio uwielbiane przez Julka), cymbalki i moze od dziadkow takie drewniane cudko o ktorym sie spuszcza samochodziki zamiast kulek (jak znajde zdjecie to wkleje).

Yasmin fajowy skuterek...ale ja tam wolalabym cabroleta...:-D

A my dzis bylismy zrobic przymiarke do wozu dla Noemi na gwiazdke i ten ktory wybralam to totalnie olala a do gustu przypadl jej jeep...oczywiscie drozszy...ale stwierdzilismy ze pojezdzi sobie nim z dwa lata wiec spoko...Chociaz wcale nie zasluzyla diablica jedna... No i krzyk byl przy wyciaganiu...za diabla nie chciala wysiasc...

Kupilismy jeszcze na mikolaja znikopis z fisher price i namiot z kubusia puchatka...ale namiot dostanie juz dzis...Jak wstanie rozloze jej w pokoju i mam nadzieje ze da mi spokojnie posprzatac lazienke...
W sumie chcialam kupic takie dwa namiociki laczone tunelem ale ma to ponad trzy metry i moze i jest gdzie rozlozyc ale pozniej gozej ze skladaniem i chowaniem tego...a taki maly namiocik wykozysta sie tez na plaze jako ochrona przed sloncem:-D

Wiecie co jak ogladalismy te samochody na akumulator to az sie nam zal zrobilo z Adamem ze sami takich nie mozemy miec i juz tacy duzi jestesmy...Za naszych czasow takich super zabawek nie bylo...A teraz wszystkiego full a i tak dzieciakom nie dogodzisz...

Baśka, świetne to puzzle.
Yasmin, ja też bym się nie obraziła na taki skuter. :-D
Pati, mój starszy brat jak był mały, to zawsze marzył o takim samochodzie :-)

Wojciaszek dostał już swój mikołajowy prezent (przed czasem) - tą ciężarówkę Wadera. A od kuzyna piękny katamaran do kąpieli. W końcu mały żeglarz z niego.
A na święta jeszcze nie zdecydowaliśmy, może jakaś kolejka....

reklama
No i rozlozylam mlodej namiot a ta wlazla 3 min.posiedziala i ma go centralnie w d...!!!:wściekła/y: chyba oddam i kupie tezn z tunelami....:eek:
Zalamac sie mozna:confused2:

Do góry