reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzis jedziemy obejzec kilka...Przypasujemy mloda zeby nie bylo znowu ze cos nie teges...
a ja dzis w rossmanie kupiłam coś takiego za 20 zł Numbers on the Go! - Educa - Toys "R" Us nie ze względu na liczenie ale na proste puzzle - są 2 dwuelementowe, 3, 4 itd aż do 9. I myślę że takie od 2-5 Karolowi się spodobają - są proste i naprawdę ładne, a dla starszych to wszystko może funkcjonowac jako gra a nawet kilka - jest kilka instrukcji do różnego wykorzystania tych puzzli jako gry
He, he ja bym wolala taka cala w kolorku pomaranczowym (jak na pasku:-)) a mijam codziennie okolo 50 zaparkowanych przed sklepem motoryzacyjnym - do koloru do wyboru - od najstaszych do najnowszych.... i tez sobie mysle, zeby tak czlowiek byl mlodszy i nie dzieciaty....;-) ... a teraz to tlko rower z fotelikiem i wlasne miesnie pozostaly:-)
Yasmin a z listem to sie ospiesz bo swieta za rogiem:-)
Pati niezly zakup planujecie. Nasz dostanie na Mikolajki torbe mandarynek (a raczej klementynek - ostatnio uwielbiane przez Julka), cymbalki i moze od dziadkow takie drewniane cudko o ktorym sie spuszcza samochodziki zamiast kulek (jak znajde zdjecie to wkleje).
Yasmin a z listem to sie ospiesz bo swieta za rogiem:-)
Pati niezly zakup planujecie. Nasz dostanie na Mikolajki torbe mandarynek (a raczej klementynek - ostatnio uwielbiane przez Julka), cymbalki i moze od dziadkow takie drewniane cudko o ktorym sie spuszcza samochodziki zamiast kulek (jak znajde zdjecie to wkleje).
patrycja24berlin
Yasmin fajowy skuterek...ale ja tam wolalabym cabroleta...
A my dzis bylismy zrobic przymiarke do wozu dla Noemi na gwiazdke i ten ktory wybralam to totalnie olala a do gustu przypadl jej jeep...oczywiscie drozszy...ale stwierdzilismy ze pojezdzi sobie nim z dwa lata wiec spoko...Chociaz wcale nie zasluzyla diablica jedna... No i krzyk byl przy wyciaganiu...za diabla nie chciala wysiasc...
Kupilismy jeszcze na mikolaja znikopis z fisher price i namiot z kubusia puchatka...ale namiot dostanie juz dzis...Jak wstanie rozloze jej w pokoju i mam nadzieje ze da mi spokojnie posprzatac lazienke...
W sumie chcialam kupic takie dwa namiociki laczone tunelem ale ma to ponad trzy metry i moze i jest gdzie rozlozyc ale pozniej gozej ze skladaniem i chowaniem tego...a taki maly namiocik wykozysta sie tez na plaze jako ochrona przed sloncem
Wiecie co jak ogladalismy te samochody na akumulator to az sie nam zal zrobilo z Adamem ze sami takich nie mozemy miec i juz tacy duzi jestesmy...Za naszych czasow takich super zabawek nie bylo...A teraz wszystkiego full a i tak dzieciakom nie dogodzisz...
A my dzis bylismy zrobic przymiarke do wozu dla Noemi na gwiazdke i ten ktory wybralam to totalnie olala a do gustu przypadl jej jeep...oczywiscie drozszy...ale stwierdzilismy ze pojezdzi sobie nim z dwa lata wiec spoko...Chociaz wcale nie zasluzyla diablica jedna... No i krzyk byl przy wyciaganiu...za diabla nie chciala wysiasc...
Kupilismy jeszcze na mikolaja znikopis z fisher price i namiot z kubusia puchatka...ale namiot dostanie juz dzis...Jak wstanie rozloze jej w pokoju i mam nadzieje ze da mi spokojnie posprzatac lazienke...
W sumie chcialam kupic takie dwa namiociki laczone tunelem ale ma to ponad trzy metry i moze i jest gdzie rozlozyc ale pozniej gozej ze skladaniem i chowaniem tego...a taki maly namiocik wykozysta sie tez na plaze jako ochrona przed sloncem
Wiecie co jak ogladalismy te samochody na akumulator to az sie nam zal zrobilo z Adamem ze sami takich nie mozemy miec i juz tacy duzi jestesmy...Za naszych czasow takich super zabawek nie bylo...A teraz wszystkiego full a i tak dzieciakom nie dogodzisz...
Baśka, świetne to puzzle.
Yasmin, ja też bym się nie obraziła na taki skuter.
Pati, mój starszy brat jak był mały, to zawsze marzył o takim samochodzie :-)
Wojciaszek dostał już swój mikołajowy prezent (przed czasem) - tą ciężarówkę Wadera. A od kuzyna piękny katamaran do kąpieli. W końcu mały żeglarz z niego.
A na święta jeszcze nie zdecydowaliśmy, może jakaś kolejka....
Yasmin, ja też bym się nie obraziła na taki skuter.
Pati, mój starszy brat jak był mały, to zawsze marzył o takim samochodzie :-)
Wojciaszek dostał już swój mikołajowy prezent (przed czasem) - tą ciężarówkę Wadera. A od kuzyna piękny katamaran do kąpieli. W końcu mały żeglarz z niego.
A na święta jeszcze nie zdecydowaliśmy, może jakaś kolejka....
reklama
patrycja24berlin
No i rozlozylam mlodej namiot a ta wlazla 3 min.posiedziala i ma go centralnie w d...!!! chyba oddam i kupie tezn z tunelami....
Zalamac sie mozna
Zalamac sie mozna
Podziel się: