reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty...

Irmaa mi też przykro że autko wasze odeszło...;-)A prezenty są superowe zwłaszcza wózek w stokrotki.
Swoją drogą to mi się tak teraz pomyslało co się dzieje u naszej Stokrotki i Zochy?

reklama
A ja chyba kupię Kubie rower bo jakos tak się uchował, że jeszcze nie ma, a Bartolowi zamawiam Geo Trax i juz sie nie mogę doczekać Świąt bo w tym roku robię po staremu w swoim domku Jupiiiiiii:-D

My tez jeszcze bez rowerka a planowana data jego zakupu to drugie urodzinki - nawet model mamy juz upatrzony:-)
A na Mikolaja i od choinke pewnie cos z lego city duplo bo wczoraj znalazl pudelko z lego (maz kiedys kupil i teraz przy przeprowadzce i panujacym chaosie jakos samo wpadlo w rece) i teraz Julek siedzi i namietnie uklada - choc fakt, ze z tych kilku klockow niewiele da sie zdzialac i kto wie moze mu sie znudzi.

a my mamy rowerek ale spokojnie mógłby być kupiony na wiosnę - na razie mamy na koncie kilka przejażdzek któe z racji braku porządnego podnóżka wzbudzały więcej rozdrażnienia niż radości...mam nadzieję że na wiosnę KArol dorośnie do takiego podnózka tudzież pedałów...

Baśka a po co podnóżek, ja myślałam, że taki dzidzioł to już sam dosięga do pedałów i zasuwa? Ale może mi się tylko wydaje więc proszę mnie szybko wyprowadzić z błędu bo w tym układzie też poczekamy do wiosny

reklama
Sylka ja wlasnie cos w tym stylu chce dla Julka (moze tylko nieco mniej kolorowy). Spodobaly mi sie juz w stanach a tutaj sa bardzo popularne i widze w praktyce jak wiele frajdy maja maluchy i jak dobrze sobie z tym radza podczas gdy na normalny jest jeszcze za wczesnie. Tak, ze u nas to pewniak na drugie urodziny - no moze troche wczesniej:-)

Do góry