reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A ja chyba kupię Kubie rower bo jakos tak się uchował, że jeszcze nie ma, a Bartolowi zamawiam Geo Trax i juz sie nie mogę doczekać Świąt bo w tym roku robię po staremu w swoim domku Jupiiiiiii
My tez jeszcze bez rowerka a planowana data jego zakupu to drugie urodzinki - nawet model mamy juz upatrzony:-)
A na Mikolaja i od choinke pewnie cos z lego city duplo bo wczoraj znalazl pudelko z lego (maz kiedys kupil i teraz przy przeprowadzce i panujacym chaosie jakos samo wpadlo w rece) i teraz Julek siedzi i namietnie uklada - choc fakt, ze z tych kilku klockow niewiele da sie zdzialac i kto wie moze mu sie znudzi.
A na Mikolaja i od choinke pewnie cos z lego city duplo bo wczoraj znalazl pudelko z lego (maz kiedys kupil i teraz przy przeprowadzce i panujacym chaosie jakos samo wpadlo w rece) i teraz Julek siedzi i namietnie uklada - choc fakt, ze z tych kilku klockow niewiele da sie zdzialac i kto wie moze mu sie znudzi.
a my mamy rowerek ale spokojnie mógłby być kupiony na wiosnę - na razie mamy na koncie kilka przejażdzek któe z racji braku porządnego podnóżka wzbudzały więcej rozdrażnienia niż radości...mam nadzieję że na wiosnę KArol dorośnie do takiego podnózka tudzież pedałów...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Baśka a po co podnóżek, ja myślałam, że taki dzidzioł to już sam dosięga do pedałów i zasuwa? Ale może mi się tylko wydaje więc proszę mnie szybko wyprowadzić z błędu bo w tym układzie też poczekamy do wiosny
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Sumka sa też rowerki bez pedałow jak bylismy u kolegi to Wojtkowi sie baaardzo podobał taki
Drewniany rowerek Ratzfratz! Jesienna PROMOCJA !!! (263995331) - Aukcje internetowe Allegro
i swietnie uczy utrzymania równowagi.
Drewniany rowerek Ratzfratz! Jesienna PROMOCJA !!! (263995331) - Aukcje internetowe Allegro
i swietnie uczy utrzymania równowagi.
reklama
Sylka ja wlasnie cos w tym stylu chce dla Julka (moze tylko nieco mniej kolorowy). Spodobaly mi sie juz w stanach a tutaj sa bardzo popularne i widze w praktyce jak wiele frajdy maja maluchy i jak dobrze sobie z tym radza podczas gdy na normalny jest jeszcze za wczesnie. Tak, ze u nas to pewniak na drugie urodziny - no moze troche wczesniej:-)
Podziel się: