reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
My rowerek dostaniemy na gwiazdke...ten taki dla dzieciakow z zabezpieczeniem...zeby nie spadly...A jak bedzie wygladal dokladnie to nie wiem...i jest mi to obojetne...jak bedzie miala z 4 latka dostanie bajerancki rower by dobrze nauczyc sie jezdzic...

Sywia u nas tez tu sa bardzo popularne te rowerki i dzieciaki ordza jak szalone...

Sumka sa też rowerki bez pedałow:-D jak bylismy u kolegi to Wojtkowi sie baaardzo podobał taki

Drewniany rowerek Ratzfratz! Jesienna PROMOCJA !!! (263995331) - Aukcje internetowe Allegro

i swietnie uczy utrzymania równowagi.
co do tego sklepu- we wrocku - dosc dobrze zaopatrzony - i co dziwne w necie taniej sprzedaja niz bezposredfnio ..w sklepie. My tam kupilismy wiele rzeczy- m/in/ wózek:happy:

Wszystkie pomysły swietne, i zaczynam głupiec..co kupic mojej Ksieznej:rofl2:

My juz na bank kupimy ta hipp hopp zebre z fishera...Wczoraj bylam ogladac i spr.do jakiego jest wieku bo w necie w sumie znalazlam tylko ze jest od +12m...

No a na mikolaja d zestawu krzeselek i stoliczka dokupie kredki,blok i ciastoline:-D

^Mi sie podoba...No ale fakt faktem nie widzialam jej wystawionej...Ale przed zakupem napewno poprosze o zademonstrowanie mi w sklepie...Moze nawet i jutro jak pojedziemy na zakupy...Dam Ci Syla znac co i jak...Z reszta chce tez mloda na nia posadzic i zobaczyc jak to sie dokladnie buja...Bo jak mam juz wydac 60 dych na to a ma okazac sie klapa to juz wole dolozyc i jeszcze cos lepszego kupic...tylko co..:confused2::-D

reklama
Sumka Karol dostał rowerek na roczek no i zdecydowanie nie dosięgał do pedałów (choć to pewnie też zależy od rodzaju rowerka i wzrostu dziecka) wczoraj dorwał rowerek w garazu i zadowolony na maksa-zrobilismy przejazdzke i okazało się ze powoli zaczyna siegac do pedałów ale to jeszcze nie to, żeby zasuwał, za to już swietnie sobie poradził z trzymaniem nóg na tym niby podnóżku. Co do zabezpieczenia - tego pałąka naokoło - Karol go nie toleruje i musi byc podniesiony (przez to raz mi spadł z rowerka jak mu się zachciało podskakiwac na krawężniku ale jakoś bez łęz się obyło) zreszta u nas to samo było w aucie Chicco - mały gówniarz 7 m-cy miał a ja mu musiałąm odkręcić to zabezpieczenie...chłopak lubi czuc swobode :)
a drewniany rowerek strasznie mi sie podoba :)

Do góry