reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No chyba jedank nie bedzie widac o co mi chodzicholera.....
Sylka fakt nic sie nie pokazuje:-(
A moj Julek bawi sie ostatnio chetnie ta zabawka: Lift Off Rocket - Fairytale Worlds - Early Learning Centre Wrzeczywistosci jest jescze fajniejsza. Moze wiec tez niezla idea na swiateczny prezent:-)
A moj Julek bawi sie ostatnio chetnie ta zabawka: Lift Off Rocket - Fairytale Worlds - Early Learning Centre Wrzeczywistosci jest jescze fajniejsza. Moze wiec tez niezla idea na swiateczny prezent:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My rowerek dostaniemy na gwiazdke...ten taki dla dzieciakow z zabezpieczeniem...zeby nie spadly...A jak bedzie wygladal dokladnie to nie wiem...i jest mi to obojetne...jak bedzie miala z 4 latka dostanie bajerancki rower by dobrze nauczyc sie jezdzic...
Sywia u nas tez tu sa bardzo popularne te rowerki i dzieciaki ordza jak szalone...
Sywia u nas tez tu sa bardzo popularne te rowerki i dzieciaki ordza jak szalone...
co do tego sklepu- we wrocku - dosc dobrze zaopatrzony - i co dziwne w necie taniej sprzedaja niz bezposredfnio ..w sklepie. My tam kupilismy wiele rzeczy- m/in/ wózekSumka sa też rowerki bez pedałow jak bylismy u kolegi to Wojtkowi sie baaardzo podobał taki
Drewniany rowerek Ratzfratz! Jesienna PROMOCJA !!! (263995331) - Aukcje internetowe Allegro
i swietnie uczy utrzymania równowagi.
Wszystkie pomysły swietne, i zaczynam głupiec..co kupic mojej Ksieznej
patrycja24berlin
My juz na bank kupimy ta hipp hopp zebre z fishera...Wczoraj bylam ogladac i spr.do jakiego jest wieku bo w necie w sumie znalazlam tylko ze jest od +12m...
No a na mikolaja d zestawu krzeselek i stoliczka dokupie kredki,blok i ciastoline
No a na mikolaja d zestawu krzeselek i stoliczka dokupie kredki,blok i ciastoline
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati bo ja tez się na ta zebre czaje czy ona jest naprawde taka fajna?
patrycja24berlin
^Mi sie podoba...No ale fakt faktem nie widzialam jej wystawionej...Ale przed zakupem napewno poprosze o zademonstrowanie mi w sklepie...Moze nawet i jutro jak pojedziemy na zakupy...Dam Ci Syla znac co i jak...Z reszta chce tez mloda na nia posadzic i zobaczyc jak to sie dokladnie buja...Bo jak mam juz wydac 60 dych na to a ma okazac sie klapa to juz wole dolozyc i jeszcze cos lepszego kupic...tylko co..
reklama
Sumka Karol dostał rowerek na roczek no i zdecydowanie nie dosięgał do pedałów (choć to pewnie też zależy od rodzaju rowerka i wzrostu dziecka) wczoraj dorwał rowerek w garazu i zadowolony na maksa-zrobilismy przejazdzke i okazało się ze powoli zaczyna siegac do pedałów ale to jeszcze nie to, żeby zasuwał, za to już swietnie sobie poradził z trzymaniem nóg na tym niby podnóżku. Co do zabezpieczenia - tego pałąka naokoło - Karol go nie toleruje i musi byc podniesiony (przez to raz mi spadł z rowerka jak mu się zachciało podskakiwac na krawężniku ale jakoś bez łęz się obyło) zreszta u nas to samo było w aucie Chicco - mały gówniarz 7 m-cy miał a ja mu musiałąm odkręcić to zabezpieczenie...chłopak lubi czuc swobode
a drewniany rowerek strasznie mi sie podoba
a drewniany rowerek strasznie mi sie podoba
Podziel się: