reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

W sobotę stał się cud, przyjechała do nas chrzestna Wiki, prawie rok u nas nie była:sorry:Na 2 urodzinach Wikusi też nie. Najciekawsze jest to, że mieszka w W-wie, góra 10 km od nas:cool2:Zapracowana, bezdzietna, to i czasu nie ma. Wiki dostała od niej lalkę Julkę, interaktywną, mówi 80 zdań jak się ją przyciśnie w odpowiednie miejsce. Nie wiem właściwie z jakiej okazji ta lalka, pewnie na wszystkie, które miały miejsce w tym roku, no i pewnie z okazji zbliżającej się gwiazdki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
to miło z jej strony choć wg. mnie po głowie powinna dosctać za to że nie odrwiedza swojej chrześniaczki w końcu to zaszczyt dla niej.:wściekła/y:

dla młodej już kupiliśmy pozostał tylko młody :sorry: i nie wiem co :confused:(on chce PSP;-))
młoda dostanie od nas:(po za tym wózek i kuchnie nowa )

840610446

840610446_1

te lale to barbie uzywane ;-)
837948755

Agusia fajowe prezenty dla Sarci:tak: Napewno się ucieszy:-) Młody widzę chce już poważniejsze zabawki, ale co poroadzić, on już nie taki mały:-p A może Game Boy'a, chyba jest trochę tańszy od PSP?

My jeszcze debatujemy co naszym;-)

uświadomiłam mu ,ze PSP nie dostanie (zresztą on mówiąc ,sam powiedział ,ze to jest drogie i wie ze nie dostanie:-(;-) bo mikołaja nie stac;-))
tak się zastanawiam bo zabawek i gier to po same....:rofl2:
może kupimy mu nowy strój na piłkę ,spodenki i getry :sorry:...jedzie w lutym na obóz wiec stroje na zmianę mu się przydadzą ;-)(wątpię żeby prał:zawstydzona/y:) i rekawice bramkarskie:sorry::confused:Dziecięce komplety pilkarskie kosz.spod.getry 158 (833703899) - Aukcje internetowe Allegro
albo GRA ELEKTRONICZNA-JĘZYK ANGIELSKI 6-12 lat KURIER (833042214) - Aukcje internetowe Allegro

mam problem z chrześniaczka młodsza o 3 mc od naszych;-)i chłopiec 6 lat zupełnie nie mam pomysłu:sorry:

może kupimy mu nowy strój na piłkę ,spodenki i getry :sorry:...jedzie w lutym na obóz wiec stroje na zmianę mu się przydadzą ;-)(wątpię żeby prał:zawstydzona/y:) i rekawice bramkarskie:sorry::confused:Dziecięce komplety pilkarskie kosz.spod.getry 158 (833703899) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla mnie to genialne rozwiąznie i preznt 100x lepszy niż to PSP:tak::tak::tak:

My dla męża brata/chrześniaka 5.5latka myślimy o jakiejś rakiecie kosmicznej, albo zamku/fortecy;-)
Zamek królewski z rycerzami (842671693) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA FORTECA NIE DO ZDOBYCIA!!!!!! (842429943) - Aukcje internetowe Allegro
Statek forteca figurki duży zestaw Simba PREZENT (843425999) - Aukcje internetowe Allegro
Albo jakiś statek piracki:
SUPER DUŻY STATEK PIRACKI Z ZALOGĄ !! FIGURKI! (845179799) - Aukcje internetowe Allegro

Dla niespełna trzyletniej dziewczynki jest też spory wybór;-) Od rzeczy ala gotowanie, sprzątanie, po lalki i inne sprzęty:rofl2:

reklama
no własnie ie znam go zbyt odbrzez, to chrzesniak mojego brata, ale jakos tak porobiło sie, ze widuja sie tylko z okazji swiąt BN jak mój brat pojedzie z prezentem do niego.... ech tam... wiem, ze interesuje go pilka nożna, a poza tym nie wiem, co ma, co lubi....:zawstydzona/y::-(

Do góry