reklama
Mam takie samo zdanie jak Karola, ten pierwszy lepszy Mamy ten pierwszy, a drugi ma znajoma, więc mam porównianie. Pierwszy ma większą możliwość regulacji ułożenia oparcia, można w nim bardziej na płasko położyć dziecko.
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
słodkie te kaczuchy
1 zdecydowanie
agusia9915
Matka wariatka
drugi jak sie zrobi za mały
wtedy pierwszy
wtedy pierwszy
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Hubek dostał tez od brata mojego męza ## MAŁY MECHANIK wkrętarka + autko SUPER CENA ## (499616571) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad szkoda, że starszaki tak nic nie dostały, mogli chociaz po czekoladzie im dać odrazu by to inaczej było...
Coś w tym stylu czeka na Victora od dziadków w Polsce z okazji Mikołajek;-)
Ja też uważam, że mogły dostać chociaż po czekoladzie, od razu byłoby im milej Ale cóż tak bywa. Victor od T też nic nie dostał. Z tego, co wiem i jak pamiętam to nie obchodzą Mikołajek, tylko dają prezenty pod choinkę;-) Pewnie ich najmłodszy syn i tak coś dostał... Ciekawa jestem tylko czy jak wrócimy po Świętach to coś dostanie My już daliśmy prezenty rodzicom, żeby włożyli dzieciakom pod choinkę, jak byli na urodzinach mojego męża;-)
Od nas za to Młody dostał autko sterowane pilotem na baterie;-) Zarówno Victor jak i mój mąż zachwyceni Myśleliśmy jeszcze o tych drewnianych puzzlach, ale to najwyżej w Polsce mu kupimy, żeby i tam miał się czym bawić
Ja się zgadzam z poprzednimi wypowiedziami i wybieram nr 1
moja chrzesnica wymyśliła sobie taki prezent pod choinkęHasbro - Fur Real Mój kochany piesek Biscuit TV (499143515) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam reklamę z ciekawości sprawdziłam ile kosztuje
reklama