reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Ostatnia edycja:
Hubek dostał tez od brata mojego męza ## MAŁY MECHANIK wkrętarka + autko SUPER CENA ## (499616571) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad szkoda, że starszaki tak nic nie dostały, mogli chociaz po czekoladzie im dać odrazu by to inaczej było...

Coś w tym stylu czeka na Victora od dziadków w Polsce z okazji Mikołajek;-)
Ja też uważam, że mogły dostać chociaż po czekoladzie, od razu byłoby im milej:tak: Ale cóż tak bywa. Victor od T też nic nie dostał. Z tego, co wiem i jak pamiętam to nie obchodzą Mikołajek, tylko dają prezenty pod choinkę;-) Pewnie ich najmłodszy syn i tak coś dostał... Ciekawa jestem tylko czy jak wrócimy po Świętach to coś dostanie:confused: My już daliśmy prezenty rodzicom, żeby włożyli dzieciakom pod choinkę, jak byli na urodzinach mojego męża;-)
Od nas za to Młody dostał autko sterowane pilotem na baterie;-) Zarówno Victor jak i mój mąż zachwyceni:-D Myśleliśmy jeszcze o tych drewnianych puzzlach, ale to najwyżej w Polsce mu kupimy, żeby i tam miał się czym bawić:tak:

Ja się zgadzam z poprzednimi wypowiedziami i wybieram nr 1:tak::-D

reklama
Do góry