reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

u nas Mikołaj przychodzi tylko do dzieciaków. Wiki dostała wózek z lalką i akcesoriami, typu talerzyk, sztućce, śliniak i zachwycona niezmiernie, a Madzia program do nauki j. angielskiego profesor Henry. Też zadowolona.

reklama
oj Szymcio w pełnym szoku że tyle aut było wszędzie. no i auta z MEGA BOX były the best wader przeszedł na drugi plan. no a najwiesze oczy zrobil że w jego nocniku było tyle jajek z niespodzianka i że mógł jedno ugryść tak na dzień dobry.
dziś u drugiej babci bawił się ( wspomnianym ) garażem Wadera i ukladal drewniane układanki.
teraz szał gwiazdkowy

dziewczyny potrzebuje lekko śmieszny pomysł na prezent dla 20 latki i 32 latki :baffled::rofl2: ta druga to ma takie średnie poczucie humoru ale musze na cos wpaść.

Hubek od nas dostał ciastolinę - strzał w dziesiatkę:tak: pierwszy raz to bawił sie ponad godzine nią, wczozraj juz krócej, ale i tak ponad pół godzinki:-):tak:
od moich rodziców dostał lampke kubusiowa do pokoiku, o taką KUBUŚ PUCHATEK lampka nocna SUPER E-lampa (499653442) - Aukcje internetowe Allegro :-) i takie figurki-zwierzatka
od chrzestnego Nodiego - figurkę
od chrzestnej puzzle- zawody
a od moich T. kolejke na torach

Konrad od chrzestnej dostał czekolade i od mojej T. wszystkie dzieciaki dostały po czekoladzie...

Wczoraj byliśmy u moich rodziców i na Mikołaja Oli dostała kilka maskotek (w tym Kubusia Puchatka i Prosiaczka), piłkę i 2 małe laleczki.
A starsi nie dostali nic... było im przykro... Niby dorośli, ale wiadomo, że z prezentów cieszą się jak dzieci.
Teściowie co roku przyjeżdżali, a w tym się nie pofatygowali wcale ... no więc od nich żadne dziecko nic nie dostało...

reklama
zdecydowanie pierwsza wersja sprawdzona solidna na przynajmniej 3 lata. ostatnio też mialam ten dylemat i kupiłam ten pierwszy.
my wlasnie taki mamy i nigdy na niego nie narzekałam do dziś mały z niwgo chetnie korzysta jak oglada tv.
ten drugi ma meża kuzynka i powiedziała tak: sama bym go nie kupiła no ale go dostałam więc mam, ale nie polecam jeśli dziecko zaczyna samo się wiercić.

decyzja oczywiście należy do ciebie

Do góry