reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
dzieki:-)
Kasiad a wy kupiliscie kiedys Oliwce takie organki prawda? jakiej firmy ino i czy są dobre, ładny dźwięk mają, i takie tam:confused: prosze o opinie i ewentualnego linka które to organki:-)
Kupowane były w Biedronce, ale nie były napewno firmowane przez Biedronkę, niestety nie pamiętam przez jaką. Dobrze je widać na tym filmiku:
YouTube - Oli 18 miesięcy - przy pianinku
może to coś Ci da:confused:
Zabawka uważam super, Oli dostała na roczek, ekspoloatowała i nadal eksploatuje je intensywnie i cały czas wszystko działa jak należy, oprócz mikrofonu, bo kabelek urwała - pewnie to jest do naprawy, ale my schowaliśmy mikrofon i tyle.

bukiet PERłowych róż i kupilismy zestaw walizek samsonate ale opcja z biletami badzo mi sie podba jeśli są w okolice tego typu fajne imprezy teatr operetka sama bym poszłą ale Trójmisto to dziura pod tym względem- choć mogłoby się wydawać inaczej.
no mikołajek gotowy schowany za tv. jestem u rodziców w gdańsku więc tu nas znajdzie.mega wielka torba już czeka a miało być skromnie hmmm nie wyszło ale wiecie widziałam dzis w carefurze i oczywiscie kupiłam fajną ksiażkę z traktorkiem na kartkach jest zrobiona trasa i traktorek się nakręca i sobie jedzie i są do ustawienia figurki drzewka no bardzo mi sie podoba. i kura zniosła nam 5 jaj z niespodzianką no i ten samochód platforma co kiedyś wklejałam foto z mega box-u.
teraz jeszcze gwiazdka.
dla 6- cio latka z listu do mikołaja kupiłam grę OPERCAJA w walizce
dla 10-cio latak kurs anglika na komputer i gra o jakiś rajdach
dla 4 latki zestaw plecak piórnik worek na kapcie szminka Disney Princess a id zestaw spinek i gumek z tej serii
Szymcio laptop i klocki DUPLO cyrk - kocha zwierzęta więczaczniemy jednak je zbierać bo już pomysło zabrakło
dla starszej reszty gości coś smiesznego dla każdego ale już nie będę się rozpisywać;-):tak:

Karola super prezenty.
Ja już troche też mam.Dla chrześniaczki męża lalę Natalię(ale nie wkleje,bo nie wiem, kto mnie czyta,hi,hi.):tak:

Dzięki Kasiad:-)
Karola widzę, że ogromnaiste prezenty robiie na Mikołaja:szok: na 6 grudnia tak:confused: a na gwiazdkę jeszcze osobno:confused:
my na MIkołaja tylko cos drobnego,a na gwaizdke dopiero wieksze prezenety. Dla HUbka na Mikołaja mamy ciastolinę,a dla reszty słodycze , dla mamy taki swiecznik z aniołkiem bo słodyczy nie je;-)
a porządne prezenty dopiero pod choinke szykujemy:tak:

U nas tez na Mikolajki skromniejsze prezenty niz pod choinke. Milenka dostanie dwie pacynki (Kubusia i Klapouchego) oraz ksiazeczke - samochodzik z piszczacym klaksonem. Dla meza mam tez ksiazke. ;-):-)

A ja dla Jacka nie mam nic,bo perfumy nie dojechaly i Pani od 2 dni mi nie odpisuje na maila.Wnerwia mnie ostatnio to Allegro.Dla Bartusia tez nie dojechał:crazy:,dobrze,ze mam jeszcze cos dla niego i on duzy to rozumie...:confused:
Jackowi dam...siebie,pewnie bardziej sie będzie cieszył...

reklama
Tycia, dobry pomysł dla Jacka, jeszcze ładnie prezent opakuj i niczego więcej nie będzie chciał ;-):-) A sprawa perfumów wkurzająca :wściekła/y:
Oli na Mikołaja dostanie ten Zamek Koralowy do zabawy w wannie, który kiedyś Wam pokazywałam, chłopaki po 5 par porządnych skarpet, 3 pary gatek i po 30 zł, a Paulina 4 pary skarpet, 3 pary stingów i ładny biustonosz, no i też 30 zł. Ta kasa to po to, żeby mieli za co prezenty na Gwiazdkę zrobić ;-)
U nas dorośli na Mikołaja nie robią sobie prezentów.

Do góry