reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja dziś kupiłam pierwszy prezent na gwiazdkę, zestaw ciastoliny dla chrześniaczki.
Jeszcze jej coś dokupię, tylko nie wiem jeszcze co :-p

A Oliwce to pewnie zaraz kupię ten zestaw na Mikołaja:
HIT z USA!Wielki zestaw do kąpieli Koralowy Zamek (478049486) - Aukcje internetowe Allegro
ale kurcze już się tak nacięłam ostatnio na Allegro, że się boję, że coś nie wypali :baffled:
chyba ten powyższy jest lepszy od tego:
Zabawka do kąpieli. Kubuś Puchatek.Duży, Super! (487537449) - Aukcje internetowe Allegro
:confused::confused::confused: Sama już nie wiem, mam metlik w głowie...
Ten pierwszy podoba mi sie bardziej :tak: a ten kubusiowy jakis taki niemrawy jak dlamnie oczywiscie:tak: ten inny kubusiowy dzis widzialam i wielkosc jego jest ok jak dla mnie:tak:

reklama
Irtasia, skoro widziałaś Wodny Świat Kubusia, to powiedz jakiej wielkości mniej więcej są figurki?
Te figurki sa bym powiedziala wielkosci mniejsze troszeczke od patyczka od lizaka :tak: ale takie wsam raz do dzieciecej raczki a ta reszta jest wsam raz takiej samej wielkosci jak inne zabawki do wody no i kolory mi sie podobaja sa takie zywe:tak:

No to nie takie małe :tak:

Ale w sumie zdecydowałam się już właściwie na Koralowy Zamek, mi się obie zabawki podobają i Wodny Świat i ten Koralowy Zamek, a mojemu Tomkowi jednak bardziej Koralowy Zamek. Mówi, że jest przy nim więcej możliwości zabawy, dla dziewczynki ładniejszy i 20 zł tańszy...

No to nie takie małe :tak:

Ale w sumie zdecydowałam się już właściwie na Koralowy Zamek, mi się obie zabawki podobają i Wodny Świat i ten Koralowy Zamek, a mojemu Tomkowi jednak bardziej Koralowy Zamek. Mówi, że jest przy nim więcej możliwości zabawy, dla dziewczynki ładniejszy i 20 zł tańszy...
Tez mi sie podoba ten zamek:tak: jak sie niemyle to chyba Arielka jest:tak:

reklama
Być może, że to Arielka :tak:
Klamka już zapadła, zabawka kupiona :-)
Musiałam już podjąć decyzję, bo jutro rano się aukcja kończy, a tak wcześnie pewnie nie wstanę.

Ostatnia edycja:
Do góry