reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja juz mecze wszystkie laptopy i szukam takiego co by spawil radosc szymciowi i chyba zdecydujesie na ten LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to napewno go zainteresuje i bedzie szukal zwierzatek przedmiotow a na ten z fishera to chyba mamy jeszcze`czas tak sobie pomyslalam choc zawsze zostaj jakies ale.........................
co o tym myslicie?? moze ktos ma takiego.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Niestety z primarka nie jestem specjalnie zadowolona.
Tak to bywa, że nie wszystko jest super jakości i w tym sklepie;-)
Karola mi ten laptop się podoba Ma całkiem fajne opcje. Mojemu Vickowi pewnie najbardziej podobałaby się myszka i to że ma kabel, który może sobie wpinać i wypinać do woli
o matko biedny piesek
więcej jej zwracam uwagę tym bardziej się nad nim znęca
Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
pomysłowosc Migotki nie zna granic...powodzeniawiec chce coś czego nie uniesie
agusia9915
Matka wariatka
nie podoba mi sie ...za prosty;-)LAPTOP Z MYSZKA USB - LCD - PIANINO - KURIER DHL (472399160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy t
reklama
Gosia, Oli też wózek dla lalek zniszczyła, głównie tym, że do niego siada
I wjeżdża nim też w zwierzęta, tylko nie w psa, bo on zdąży jej zawsze zwiać, ale w koty, a konkretnie w Lulka, bo ta sierota się daje. Luna to się chociaż potrafi bronić zębami (ale wiecie, że jak ugryzie Oliwkę, to tylko ją postraszy, ma zęby na skórze odduszone, ale skóra cała, no chyba, że drapnie, to wtedy małe rysy na skórze są).
I wjeżdża nim też w zwierzęta, tylko nie w psa, bo on zdąży jej zawsze zwiać, ale w koty, a konkretnie w Lulka, bo ta sierota się daje. Luna to się chociaż potrafi bronić zębami (ale wiecie, że jak ugryzie Oliwkę, to tylko ją postraszy, ma zęby na skórze odduszone, ale skóra cała, no chyba, że drapnie, to wtedy małe rysy na skórze są).