reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Może jakiś cudny album (już przez Was wypełniony )z drzewem genealogicznym(jakiś skórkowy,z grawerka)....pomocy
prezent dla dziadków na rocznicę ślubu
albo znajomi składali sie dziadkom na wycieczkę zagraniczną,inni kupili i zamontowali kominek ...No nie wiem.
Ooooo,napewno by sie ucieszyli..Wnusia;-),siostrzyczka dla Antosia
Aga i co wymyśliłaś ???
dziewczyny czy ktoś coś wie na temat tej gry
ZNAKI DROGOWE MÓZG ELEKTRONOWY NAJTANIEJ !!! (461669326) - Aukcje internetowe Allegro
MIASTECZKO EDUKACYJNA GRA ZNAKI DROGOWE somap (461550659) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos wie o innej grze tego typu bo chciałam dla chrześniaka i nie chce by były jakaś beznadziejna gra albo nie ciekawa dla dziecka i będzie leżeć w kącie
ZNAKI DROGOWE MÓZG ELEKTRONOWY NAJTANIEJ !!! (461669326) - Aukcje internetowe Allegro
MIASTECZKO EDUKACYJNA GRA ZNAKI DROGOWE somap (461550659) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos wie o innej grze tego typu bo chciałam dla chrześniaka i nie chce by były jakaś beznadziejna gra albo nie ciekawa dla dziecka i będzie leżeć w kącie
mysia23
mama dwójeczki
no Gosiu niestety nie wiem nic o tych grach..Aga i co wymyśliłaś ???
ja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną
ja mam problem dla wszystkich co kupićja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną
Emilka dziś dostała z Bobovity łyżeczkę z silikonową końcówką a ja notesik boje się że ona mi ta łyżeczkę pogryzie
Ostatnia edycja:
reklama
my tez to dostalismy dwa notesy dwie lyzeczki. juz takich nie uzywamy wiec oddam jakims maluchom- wnuczkom mojej mamy kolezanki dwa blizniaki 6 miesiecy wiec akurat niech gryza
Emilka jak zobaczyła to się bardzo cieszyła i odrazu chciała deserek nie potrafiłam jej zabrać ;-)chociaż nawet nie miałabym komu wydać tej łyzeczki