reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Chyba nie wytzymam:sorry2:.Teraz patrzylam na Allegro i najtaniej sa za 259 zł:-D.Stowke mam w kieszeni.Byłam pewna,ze mnie ktos przelicytuje:szok::-p.Fajnie,ciesze sie:tak:

reklama
pomocy :sorry2:

prezent dla dziadków na rocznicę ślubu :confused::confused::confused:
Może jakiś cudny album (już przez Was wypełniony )z drzewem genealogicznym(jakiś skórkowy,z grawerka)....
albo znajomi składali sie dziadkom na wycieczkę zagraniczną,inni kupili i zamontowali kominek ...:baffled:No nie wiem.
Wnusia;-),siostrzyczka dla Antosia:tak:
Ooooo,napewno by sie ucieszyli..:-D

ale może jakieś ich wspólne zdjęcie powiększone w pięknej oprawie ??? no sama nie wiem :sorry2:

Ostatnia edycja:
Aga i co wymyśliłaś ???

dziewczyny czy ktoś coś wie na temat tej gry:confused:

ZNAKI DROGOWE MÓZG ELEKTRONOWY NAJTANIEJ !!! (461669326) - Aukcje internetowe Allegro

MIASTECZKO EDUKACYJNA GRA ZNAKI DROGOWE somap (461550659) - Aukcje internetowe Allegro

albo cos wie o innej grze tego typu bo chciałam dla chrześniaka i nie chce by były jakaś beznadziejna gra albo nie ciekawa dla dziecka :sorry2: i będzie leżeć w kącie
no Gosiu niestety nie wiem nic o tych grach..

ja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną

ja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną
ja mam problem dla wszystkich co kupić :sorry2:

Emilka dziś dostała z Bobovity łyżeczkę z silikonową końcówką a ja notesik :rofl2::rofl2::rofl2: boje się że ona mi ta łyżeczkę pogryzie :sorry2:

Ostatnia edycja:
my tez to dostalismy dwa notesy dwie lyzeczki. juz takich nie uzywamy wiec oddam jakims maluchom- wnuczkom mojej mamy kolezanki dwa blizniaki 6 miesiecy wiec akurat niech gryza

reklama
my tez to dostalismy dwa notesy dwie lyzeczki. juz takich nie uzywamy wiec oddam jakims maluchom- wnuczkom mojej mamy kolezanki dwa blizniaki 6 miesiecy wiec akurat niech gryza

Emilka jak zobaczyła to się bardzo cieszyła i odrazu chciała deserek :-D nie potrafiłam jej zabrać :no:;-)chociaż nawet nie miałabym komu wydać tej łyzeczki

Do góry