reklama
Oj Gosia, coś mi się wydaje, że nie doceniasz EmilkiEmilka też próbowała do niego wsiadać ale myślę że do głębokiego jej się to nie uda.
Dzieci do głębokich lalkowych wózków też wsiadają, a Emi jest pomysłowa, napewno będzie kombinować
Oj Gosia, coś mi się wydaje, że nie doceniasz Emilki
Dzieci do głębokich lalkowych wózków też wsiadają, a Emi jest pomysłowa, napewno będzie kombinować
Kasiad nie strasz mnie
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
za prosty hmmmm a mi się wydawało że tamte inne to za trudne i dziecko walnie w kąt i zabawka będzie musiała czekać na swój czas x- miesięcy. a takim to się odrazu zacznie interesować.nie podoba mi sie ...za prosty;-)
kurczaki już sama nie wiem. test na zwykłej klawiaturze się nie udał- olał ją i tyle.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni robi to samo tylko ze wjezdza we Filipa a to koty chyba tej rasy sa takie jak ja to mowie fajtlapowateGosia, Oli też wózek dla lalek zniszczyła, głównie tym, że do niego siada
I wjeżdża nim też w zwierzęta, tylko nie w psa, bo on zdąży jej zawsze zwiać, ale w koty, a konkretnie w Lulka, bo ta sierota się daje. Luna to się chociaż potrafi bronić zębami (ale wiecie, że jak ugryzie Oliwkę, to tylko ją postraszy, ma zęby na skórze odduszone, ale skóra cała, no chyba, że drapnie, to wtedy małe rysy na skórze są).
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mi juz glowa puchnie,jak pomysle ile mam kupic prezentów;-).
Dla Jacka chrzesniaka kupilam mate wodna przed chwilka;-)
Thomas Wodna Mata Aquadoodle (475465764) - Aukcje internetowe Allegro
Mojemu ,prawie 7-latkowi prawdopodobnie kupie telefon badz mp3-mp4.Pogadam z nim,bo moze chce zupelnie co innego.
Bartus chcialby pamiec do komutera lub telefonu,a Misia domek Barbie,tylko,ze on kosztuje 200 zł.Nie mysle nawet o reszcie prezentow.
Do prezentu mikolajkowego dokupilam dzieciakom sztuczne sniegi;-),szablony i obrazek Mikołaja z prezentami na swieta.Zawsze lubia dekorowac okna przed swiętami
Dla Jacka chrzesniaka kupilam mate wodna przed chwilka;-)
Thomas Wodna Mata Aquadoodle (475465764) - Aukcje internetowe Allegro
Mojemu ,prawie 7-latkowi prawdopodobnie kupie telefon badz mp3-mp4.Pogadam z nim,bo moze chce zupelnie co innego.
Bartus chcialby pamiec do komutera lub telefonu,a Misia domek Barbie,tylko,ze on kosztuje 200 zł.Nie mysle nawet o reszcie prezentow.
Do prezentu mikolajkowego dokupilam dzieciakom sztuczne sniegi;-),szablony i obrazek Mikołaja z prezentami na swieta.Zawsze lubia dekorowac okna przed swiętami
Ostatnia edycja:
reklama
Emilka już wózek dostała T podobno też kupiła wózek
Tycia fajna ta mata ale cena kosmiczna... nie dla mnie ;-)
w tym miesiącu mam połowe tego co zawsze mieliśmy na życie wiec ja już nic nie kupuję zostanie mi cos dla chrześniaka jedynie do kupienia bo sobie prezentów nie robimy
Tycia fajna ta mata ale cena kosmiczna... nie dla mnie ;-)
w tym miesiącu mam połowe tego co zawsze mieliśmy na życie wiec ja już nic nie kupuję zostanie mi cos dla chrześniaka jedynie do kupienia bo sobie prezentów nie robimy