reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Agusia a czemu laptop za prosty :confused: mi sie wydaje że jak jest dla 3 latka to dla 2 latka będzie taki jeszcze do przodu.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie podoba mi sie ...za prosty:rofl2:;-):zawstydzona/y:
za prosty hmmmm a mi się wydawało że tamte inne to za trudne i dziecko walnie w kąt i zabawka będzie musiała czekać na swój czas x- miesięcy. a takim to się odrazu zacznie interesować.
kurczaki już sama nie wiem. test na zwykłej klawiaturze się nie udał- olał ją i tyle.

Gosia, Oli też wózek dla lalek zniszczyła, głównie tym, że do niego siada :crazy:

I wjeżdża nim też w zwierzęta, tylko nie w psa, bo on zdąży jej zawsze zwiać, ale w koty, a konkretnie w Lulka, bo ta sierota się daje. Luna to się chociaż potrafi bronić zębami (ale wiecie, że jak ugryzie Oliwkę, to tylko ją postraszy, ma zęby na skórze odduszone, ale skóra cała, no chyba, że drapnie, to wtedy małe rysy na skórze są).
Jenni robi to samo:tak::-D tylko ze wjezdza we Filipa a to koty chyba tej rasy sa takie jak ja to mowie fajtlapowate:-D

wózek od nas kupiony , od babci (mojej mamy)dostanie nosidełko z lalką bo sama wybierałam :tak:;-)od prababci miała dostać lalkę ale prababcia nie wytrzymała:no: i już jej dała :-D

u nas skromnie niestety będzie ;-):tak:brak kasy :dry:

Mi juz glowa puchnie,jak pomysle ile mam kupic prezentów;-):tak:.
Dla Jacka chrzesniaka kupilam mate wodna przed chwilka;-)
Thomas Wodna Mata Aquadoodle (475465764) - Aukcje internetowe Allegro

Mojemu ,prawie 7-latkowi prawdopodobnie kupie telefon badz mp3-mp4.Pogadam z nim,bo moze chce zupelnie co innego.
Bartus chcialby pamiec do komutera lub telefonu:-D,a Misia domek Barbie,tylko,ze on kosztuje 200 zł:baffled:.Nie mysle nawet o reszcie prezentow.
Do prezentu mikolajkowego dokupilam dzieciakom sztuczne sniegi;-),szablony i obrazek Mikołaja z prezentami na swieta.Zawsze lubia dekorowac okna przed swiętami:tak::happy:

Ostatnia edycja:
Oprocz tego dostana jakies drobiazgi,ale to zawsze jest swietna zabawa z tym dekorowaniem:tak:.Gorzej,ze po Nowym Roku bede musiała okna umyc;-):-D

reklama
Emilka już wózek dostała :sorry2: T podobno też kupiła wózek :ninja2:

Tycia
fajna ta mata ale cena kosmiczna... nie dla mnie ;-)

w tym miesiącu mam połowe tego co zawsze mieliśmy na życie wiec ja już nic nie kupuję :zawstydzona/y: zostanie mi cos dla chrześniaka jedynie do kupienia bo sobie prezentów nie robimy:sorry2:

Do góry