reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

My tez mamy rocznice 30 wrzesnia ...ale robimy dobra kolacje, winko i tyle.. moze jakies kino...mamy teraz inne wydatki:tak:

A moze zegarek Gosia ?

my mamy 22 października mam miesiąc na wymyślenie czegoś :-D

zegarek ma i nie nosi :sorry2:

też będzie kolacja jak co roku wino świece może w domku a może gdzieś wyjdziemy :confused: jeszcze nie wiem ale pewnie Emilka nas nie puści nigdzie

ale chciałbym mu coś dać nie koniecznie coś drogiego :no:

jednego roku upiekłam ciasteczka i ulepiłam mu jedno duże i ma do teraz je na półce :sorry2: hihi jeszcze się nie popsuło :szok::-D

reklama
a ktora to rocznica popatrz w znaczenia rocznic i moze cos wymyslisz.

my mielismy druga papierowa ale bylismy w turcji wiec zabaralismy cale towarzycho na kolacje- specjalna rezerwacja stołu ( a ze to all in tanio wyszlo :-D ) tylko wina dokupilismy no ale ja dostalam zlote kolczyki a dla meza utargowalam sweterek z tomiego hill..... za 17 eurasow z 35 wiec dobra jestem ( oczywiscie turecka podroba jak wszystko)

a ktora to rocznica popatrz w znaczenia rocznic i moze cos wymyslisz.

my mielismy druga papierowa ale bylismy w turcji wiec zabaralismy cale towarzycho na kolacje- specjalna rezerwacja stołu ( a ze to all in tanio wyszlo :-D ) tylko wina dokupilismy no ale ja dostalam zlote kolczyki a dla meza utargowalam sweterek z tomiego hill..... za 17 eurasow z 35 wiec dobra jestem ( oczywiscie turecka podroba jak wszystko)
u nas ślubna zerowa :zawstydzona/y:

ja tez dla duzego chlopca dalam czekoladki a dla malego doszly filmy wiec troche wiecej ma no i zrobie extra obiad i torcik pieke narazie mam podstawe czyli biszkopt a co dalej zobaczymy.

KOLOROWA DREWNIANA TABLICA 2w1 + GRATISY!!! (438741460) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie takie tablice były w biedronce wczoraj kupiłam niebieską choć zielona mi sie najbardziej podobała ale była otwarta i bałam się że coś będzie brakować i była ostatnia :sorry2: wiec wziełam dla chrześniaka niebieską :tak:na żywo dużo duzo ładniejsze i solidne

ale na allegro sobie ktoś cene dowalił :szok: w biedronce jak już pisałam 29,90zł

reklama
Prezent dla konrada na gwiazdke:szok::-D.Udalo sie kupic okazyjnie:tak: nowy
Cozy_Coupe325.jpg

Do góry