reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Moi rodzice kupili Oliwce na działkę taką piaskownicę:
NOWOŚĆ LITTLE TIKES Piaskownica ŻÓŁW + BONUS (359061143) - Aukcje internetowe Allegro

A ja kupiłam na Dzień Dziecka małej wózek z Biedronki - ten za 19,90 zł, o którym pisała chyba Wiśnia. Oli ma już wózek, ale jest dość duży, poza tym ma mocno skrętne przednie kółka i nie radzi sobie z prowadzeniem, bo wózek strasznie jej skręca. A ten z Biedronki maleńki, leciutki, bez problemu go prowadzi. To jest dokładnie ten sam wózek co na tej aukcji:
Wózek dla lalek spacerowy 9318 EUROBABY (361277687) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam ten pierwszy - różowy w misie.
Oczywiście nie wytrzymałam i Oli dostała prezent od razu.

reklama
A ja kupiłam na Dzień Dziecka małej wózek z Biedronki - ten za 19,90 zł, o którym pisała chyba Wiśnia. Oli ma już wózek, ale jest dość duży, poza tym ma mocno skrętne przednie kółka i nie radzi sobie z prowadzeniem, bo wózek strasznie jej skręca. A ten z Biedronki maleńki, leciutki, bez problemu go prowadzi. To jest dokładnie ten sam wózek co na tej aukcji:
Wózek dla lalek spacerowy 9318 EUROBABY (361277687) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam ten pierwszy - różowy w misie.
Oczywiście nie wytrzymałam i Oli dostała prezent od razu.
Ja tez ostatnio kupilam Jenni taki malutki wozeczek bo z wiekszym niedawala rady:tak:

Kuba dostanie duży zestaw kredek grubych świecowych i blok rysunkowy.:tak:
A dla męża chrześniaczki...??????Myślę....A 3 dni po Dniu Dziecka ma urodzinki.

Kuba dostanie duży zestaw kredek grubych świecowych i blok rysunkowy.:tak:
A dla męża chrześniaczki...??????Myślę....A 3 dni po Dniu Dziecka ma urodzinki.

ja też myślę co dla chrześniaka :baffled: ma kupe aut nie aut.... więc chyba mu kupię farbki do malowania twarzy i coś jeszcze z takich rzeczy nie wiem sama :sorry2: .....kolejne autko to pobawi się 5 minut... a tak będziemy mieć zabawę w malowanie ;-)niech swoją mamę trochę pomaluje żeby miała co robić ;-)

ja też myślę co dla chrześniaka :baffled: ma kupe aut nie aut.... więc chyba mu kupię farbki do malowania twarzy i coś jeszcze z takich rzeczy nie wiem sama :sorry2: .....kolejne autko to pobawi się 5 minut... a tak będziemy mieć zabawę w malowanie ;-)niech swoją mamę trochę pomaluje żeby miała co robić ;-)
Dokładnie ja uwielbiam dawać małej takie plastyczne rzeczy,więc myslę nad pisakami ze stempelkami lub cos innego...Zabawek ma multum,a takie gadżety cieszą dzieci i rozwijaja.:tak:

Dokładnie ja uwielbiam dawać małej takie plastyczne rzeczy,więc myslę nad pisakami ze stempelkami lub cos innego...Zabawek ma multum,a takie gadżety cieszą dzieci i rozwijaja.:tak:

ja też myślałam nad stempelkami :tak: lub farbkami w pisaku bo oglądałam kilka rzeczy w sklepie i mi się podobały no ale nie wiem co wybrać :sorry2:

kochane mamy a co juz macie w glowach na dzien dziecka?????

ja chyba zdecyduje sie w koncu na duza tablce szkolna i kredy Szymek tak lubi malowac a kazda kartka jest za mala :rofl2::rofl2::rofl2: bo juZ nie mam pomyslu rowerek juz dostal i uczy sie pedalowac wiec .......?????????

reklama
Do góry