No proszę jaki nietuzinkowy sposób wyhaczenia mężaPrzez CB radio meza poznalam
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kasiu nie znam lepszego sposobu.Zanim sie poznalismy na tzw "wizji"(realu) rozmiawialismy 2 tygodnie na radiu cb.Byly to dlugie godziny rozmow,aw weekendy trwaly do bialego rana,do 4 5 ...Jak juz spotkalismy ,to znalismy sie juz naprawde dobrze i bylismy juz w sobie zakochani;-).
naprawde mam baaaardzo miłe wspomnienia zwiazane z radiem cb.dwie moje kuzynki tez maja mezow poznanych na radiu cb:-).
naprawde mam baaaardzo miłe wspomnienia zwiazane z radiem cb.dwie moje kuzynki tez maja mezow poznanych na radiu cb:-).
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
A ja daleko w lesie z prezentami,czekam na męża aż wróci i razem wybierzemy się po prezenty.
Maciuś od chrzestnej dostanie rowerek
SLICZNE ROWERKI UFO STEROWANE SUPER PROMOCJA (279760941) - Aukcje internetowe Allegro
ten zielony
od babci(mojej mamy)dostanie taki pojazd
@NOWOSC POJAZD JEŹDZIDEŁKO Z SAMOLOTEM PROMOCJA (279761011) - Aukcje internetowe Allegro
od chrzestnego to tajemnica nie chce zdradzić
od drugiej babci też nie wiadomo
Maciuś od chrzestnej dostanie rowerek
SLICZNE ROWERKI UFO STEROWANE SUPER PROMOCJA (279760941) - Aukcje internetowe Allegro
ten zielony
od babci(mojej mamy)dostanie taki pojazd
@NOWOSC POJAZD JEŹDZIDEŁKO Z SAMOLOTEM PROMOCJA (279761011) - Aukcje internetowe Allegro
od chrzestnego to tajemnica nie chce zdradzić
od drugiej babci też nie wiadomo
madzix
Fanka BB :)
A ja się wpędziłam w niezły kozi róg z prezentem dla Jacka w tym roku. My zwykle nie wytrzymujemy do Świąt i dajemy sobie prezenty wcześniej, tak więc on swój już dostał, a ja na swój muszę poczekać pewnie do po świętach, bo za późno zamówił W każdym razie... dostał ode mnie grę - Wiedźmina... i okazało się, że nasz komp domowy jest za słaby, więc wczoraj kupiliśmy laptopa (na raty). Taki to sobie niespodziewany prezent zrobiliśmy na Święta..
Joasiek u nas było to samo! Kupilismy wiedzmina pierwszego dnia po wejsciu na rynek-komp był za słaby wiec szybko do sklepu po nowy
No niestety ale ta grafika jest wymagająca! Na pocieszenie Ci powiem ze te gre przechodzu sie wyjatkowo szybko bo strasznie prowadza gracza za reke i nie mozna za bardzo poszalec na watkach pobocznych( to tak gdyby Twoj Jacek spedzał zbyt wiele czasu przy kompie ;-):-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No to bardzo dobrze madzix, bo ja w takie gry nigdy nie grałam, a w Wiedźmina mam ochotę zagrać (chyba przez sentyment do Sapkowskiego w którym zaczytywałam się na studiach)
Nowego kompa i tak mieliśmy kupić, ale później.. jak się znadzie trochę kasy na niego, grudzień to akurat nie jest najszczęśliwszy miesiąc pod tym względem. Ale chłop mi tak marudził już od kilku miesięcy, że w końcu machnęłam ręką i powiedziałam żeby kupował jak chce. Choć jakbym się zgodziła od razu, to rat pewnie byłoby mniej, bo na początku ogladał takie za 2,5tys, a na końcu doszedł do czterech
Nowego kompa i tak mieliśmy kupić, ale później.. jak się znadzie trochę kasy na niego, grudzień to akurat nie jest najszczęśliwszy miesiąc pod tym względem. Ale chłop mi tak marudził już od kilku miesięcy, że w końcu machnęłam ręką i powiedziałam żeby kupował jak chce. Choć jakbym się zgodziła od razu, to rat pewnie byłoby mniej, bo na początku ogladał takie za 2,5tys, a na końcu doszedł do czterech
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Powiem Ci szczerze,że jeszcze nie wiem,ha,ha.Zdajemy się całkowicie na narzeczonego mojej siory,ma jakieś fajne na oku.I jutro nam powie jakie,jeżeli okazyjnie uda mu sie załatwić po nizszej cenie niz w sklepie.Przez CB radio meza poznalam.A jakie radio mu zakupiłyscie?
U nas w domu kompy muszą być zawsze full wypas - wiadomo, mąż informatyk. A więc regularnie są rozbudowywane i ulepszane jeśli chodzi o kompy dzieci, bo one mają skrzynki, a nasze laptopy są wymieniane na nowocześniejsze. To już taki świr mojego męża, tak jest od lat, już się do tego przyzwyczaiłam.
moj tez ma świra na tym punkcie tyle tylko że ja dopiero sie do tego przyzwyczajam:-)U nas w domu kompy muszą być zawsze full wypas - wiadomo, mąż informatyk. A więc regularnie są rozbudowywane i ulepszane jeśli chodzi o kompy dzieci, bo one mają skrzynki, a nasze laptopy są wymieniane na nowocześniejsze. To już taki świr mojego męża, tak jest od lat, już się do tego przyzwyczaiłam.
4 tys. to jest rzeczywiście wydatek, ale jest szansa, że przy kolejnej grze jeszcze podoła. Taki za 2,5 mógłby byc już za słaby. I musielibyście kupic kolejny.:-);-)No to bardzo dobrze madzix, bo ja w takie gry nigdy nie grałam, a w Wiedźmina mam ochotę zagrać (chyba przez sentyment do Sapkowskiego w którym zaczytywałam się na studiach)
reklama
mysia23
mama dwójeczki
moj tez ma świra na tym punkcie tyle tylko że ja dopiero sie do tego przyzwyczajam:-)
U nas w domu kompy muszą być zawsze full wypas - wiadomo, mąż informatyk. A więc regularnie są rozbudowywane i ulepszane jeśli chodzi o kompy dzieci, bo one mają skrzynki, a nasze laptopy są wymieniane na nowocześniejsze. To już taki świr mojego męża, tak jest od lat, już się do tego przyzwyczaiłam.
kurcze, pozazdrościć...moi rodzice kupili nam kompa 8 lat temu u jest kompletnie do niczego dziś...wiec z meżem kupiliśmy rok temu laptopa..ale dzisiaj jest już znowu nie najlepszy..niestety ani mój mąż, ani tato nie maja nawet zielonego pojęcia o kompach...kurcze - koszmar....:--(