reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja zakupilam:
*dla corci Fabryka Misiow- MIśKI I SPółKA - FABRYKA MISIóW - REKLAMA TV (281098778) - Aukcje internetowe Allegro
*dla synka acesoria do psp- SUPER ZESTAW FIRMOWYCH AKCESORI DO PSP CORE!!! (280021078) - Aukcje internetowe Allegro

* dla Kondzia Mula i wynalazek fisher price- Tygrys Fisher-Price,jedyny w Polsce,SUPER PREZENT! (282498929) - Aukcje internetowe Allegro
*dla meza spodnie moro Graff (w go sporcie zaplacilam 140:wściekła/y:)- SUPER SPODNIE MORO I KHAKI - GRAFF DLA WĘDKARZY!! (284853215) - Aukcje internetowe Allegro + 2 obrotowki
*dla tesciowej mam wino i swiece z napisem mama:-p - Świeczka z tekstem, życzeniami, idealny prezent! (281293862) - Aukcje internetowe Allegro
*dla mamy mam tez taka swiece i stanik triumpha
*dla brata psa z kiwajaca glowa xxl w kolorze czarnym - Piesek z kiwająca głowa - HIT Z DAWNYCH LAT XXL (282071004) - Aukcje internetowe Allegro
*dla jego dziewczyny-ramke na zdjecia,bo to jeszcze nie rodzina:-p

*dla chrzesniaka mam film na dvd Auta+gra Hugo+ wyrzutnia Hot Wheels
*dla meza chrzesniaka mega garaz wadera z trasa
*dla meza brata dzieci-samochod na pilota i dla dziewczynki kosmetyki w slicznej torbeczce "little lady"+torebka witch
*dla synka siostry rowniez samochod na pliota
*dla drugiej siostry corki farby do tworzenia witrazy i ciastolina

Chyba koniec...:tak:

reklama
Ale szalejecie z tymi prezentami.

U nas w tym roku bez szaleństw, na każdego przeznaczone jes ok 50 zł.
Jeszcze zostali mi do obkupienia moi rodzice i małżonek. Dla rodziców wspólny prezent - mam już upatrzoną piekną misę szklaną w okuciu z brązu i pewnie dokupię im jakieś osobiste drobiazgi. Gorzej z Tomkiem, nie wiem, co mu wymyślić :confused:

A ja się wpędziłam w niezły kozi róg z prezentem dla Jacka w tym roku. My zwykle nie wytrzymujemy do Świąt i dajemy sobie prezenty wcześniej, tak więc on swój już dostał, a ja na swój muszę poczekać pewnie do po świętach, bo za późno zamówił :sorry2: W każdym razie... dostał ode mnie grę - Wiedźmina... i okazało się, że nasz komp domowy jest za słaby, więc wczoraj kupiliśmy laptopa (na raty). Taki to sobie niespodziewany prezent zrobiliśmy na Święta.. :blink::shocked2::cool2:

Ja już dostałam od męza nowy telefon.Miałam go dostać na Swięta,ale wcześniej stary padł.
A mąż dostanie CB radio do samochodu,składałam się z siostrą(mąz ma tez w wigilię urodziny).

A ja się wpędziłam w niezły kozi róg z prezentem dla Jacka w tym roku. My zwykle nie wytrzymujemy do Świąt i dajemy sobie prezenty wcześniej, tak więc on swój już dostał, a ja na swój muszę poczekać pewnie do po świętach, bo za późno zamówił :sorry2: W każdym razie... dostał ode mnie grę - Wiedźmina... i okazało się, że nasz komp domowy jest za słaby, więc wczoraj kupiliśmy laptopa (na raty). Taki to sobie niespodziewany prezent zrobiliśmy na Święta.. :blink::shocked2::cool2:
Joasiu, bardzo dobrze Cię rozumiem. U nas jak Andrzej chce wymusic na mnie zgodę na wymianę komputera, to instaluje coś, co wcale nam nie jest potrzebne, ale wymaga lepszego sprzętu.:-D I jeszcze mi wmawia, że to są potrzeby priorytetowe. Gier mu nie kupuje, bo jest fanem symulatorów lotniczych i to one potrzebują ciągle nowego sprzętu.:wściekła/y:

Ja już dostałam od męza nowy telefon.Miałam go dostać na Swięta,ale wcześniej stary padł.
A mąż dostanie CB radio do samochodu,składałam się z siostrą(mąz ma tez w wigilię urodziny).

Przez CB radio meza poznalam:-D:-D:-D.A jakie radio mu zakupiłyscie?:-p

reklama
A co laptopa,to tez mi sie marzy,ale najpierw musze splacic troszke rat.Place prawie 2 tysiace miesiecznie roznych rat:baffled:.

Do góry