Miśka 5
Mamy lutowe'07
To polecam Nikona D 200;-)"święty" M. wie, że jestem baaaaaardzo wymagająca, i jaki se wybiore taki będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To polecam Nikona D 200;-)"święty" M. wie, że jestem baaaaaardzo wymagająca, i jaki se wybiore taki będzie
To gdzie śpi Oliwka?My chyba spakujemy łóżeczko. I tak Oliwka już w nim nie śpi...
Z nami w łóżku.To gdzie śpi Oliwka?
a ja trochę odbiegnę od tematu i powiem że dzisiaj kupiłam prezent dla Lenki
FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY IDEALNY POD CHOINKĘ (280497782) - Aukcje internetowe Allegro
no i sobie zażyczyłam od siostry ubranka dla Leniwca bo za chwilę urodziny i znowu zabawki, Leniwiec zapewne i tak po 5 minutach oleje zabaweczki :-(
Ja pisałam już wcześniej, że u nas bardzo dobrze. Oliwka praktycznie codziennie się nią bawi, albo ze mną (śpiewam lub mówię z lektorką, żeby jednak mała osłuchała się z wyraźnym i poprawnym brzmieniem słów a nie przytłumionym przez głośnik), albo bawi się sama, otwiera ją i zamyka, dusi guziczki, tańczy przy niej Ogólnie oceniam zakup jako udany i absolutnie go nie żałuję.jak się sprawdza u Was książeczka z FISHER PRICE'a???