reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

u nas dostały Sarka
pamietnik na hasło ;-)Mattel Radica Pamiętnik Na Hasło M8855 - Ceneo.pl
zestaw 8 kucyków ZESTAW 8 KUCYKÓW Z AKCESORIAMI W KUFERKU ~ porównaj ceny w Kucykach
domek http://allegro.pl/duzy-domek-dla-lalek-akcesoria-dzwiek-swiatlo-hit-i2020951299.html(ale niebieski)

Kondi natomiast dostał małe cacko http://allegro.pl/notebook-samsung-np-300v5a-s04pl-i5-8-750-gt520mx-i2043180119.html(nie wiem czy konkretnie ten model):rofl2:
i samolot zdalnie sterowany http://allegro.pl/nowosc-samolot-zdalnie-sterowany-z008-mix-kolor-i2040804719.html(tez nie wiem czy konkretnie ten model bo się znam tylko na dziewczęcych gadżetach;-)
no i piłka jabulani (wysniona)http://allegro.pl/pilka-nozna-adidas-jabulani-match-official-i1994956230.html
do tego każde dostało puzzle (księżniczki i fifa 2012):rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Agusia, ładują mi się tylko strony z pamiętnikiem, kucykami i piłką, ale wszystkie prezenty widzę wypasione :tak:

Oliwka na Gwiazdkę dostała:
TOALETKA RÓŻOWA W KUFRZE NA KÓŁKACH, ŚWIATŁO, HIT! (1978958561) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szczotka TANGLE TEEZER wszystkie kolory NAJTANIEJ (1977540195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz organki elektroniczne i kasiorę, za którą kupiliśmy jej zestaw do makijażu (skubana tak sobie równo potrafi pomalować paznokcie i usta, że niejedna nastolatka mogłaby się od niej uczyć hehe), słuchawki lekarskie, które wyglądają na prawdziwe i 8 par rajstop, bo ze starych wyrosła.
A teraz trzeba już myśleć o prezencie na 5 urodziny :eek:

Ostatnia edycja:
u nas problemu na 5 urodziny nie ma, hubek zbiera kaske na zestaw lego kolejny:-) resztę chowam mu (całe szczęscie jeszcze sie do konca na wartosci pieniądza nie zna;-)) i wpłacam na konto, niech sobie tam leżą spokojnie i rosna chociaz te trochę.

Ja się zastanawiam nad prezentami urodzinowymi dla chłopaków i myślę nad hulajnogami;-)
Na Gwiazdkę zrobiliśmy sobie w sumie rodzinny prezent i kupiliśmy sobie Xbox'a z Kinectem:tak: Świetna zabawa:tak:
Dodatkowo kupiliśmy dzieciakom, bo dostali kasę z PL:
Big City Garage : Big City : Early Learning Centre UK Toy Shop
i akurat był w promocji wtedy za 33euro;-)

jesli pamietacie sprzedawców godnych polecenia to dajcie linka na TRAMPOLINE Z DRABINKA:-)
pamietam ze ktos kupował z neta?

Aga pytanie jeszcze aktualne?ja kupowalam rok temu trampoline przez allegro ale to była firma z gdyni blisko portu.

Rosmerta, super rower.:tak::tak:

Agusia, my kupowaliśmy trampolinę ale bez drabinki. Muszę sie P. zapytać jaki to był sprzedawca. Nie pamiętam nawet czy to było z allegro czy z jakiegoś sklepu. No ale suma sumarum z zakupu jesteśmy bardzo zadowoleni. U nas już od jakiegoś tygodnia trampolina stoi na nowo u dziadków w ogrodzie.

Rosmerta fajny rowerek cena również ... ja planuję kupić Dominikowi ale tańszy zdecydowanie ;-)

jestem ciekawa jak rowerek Emilki bo wydaje mi się taki mały do niej w porównaniu do zeszłego roku :tak:

reklama
Gosia ja nie płaciłam...;-) chrzestna kupiła to jest :-) a fajny, bo na kilka lat do wykorzystania, zmienai sie ustawienie ramy, zmienia na dwukołowy mały i dwukołowy duzy

Do góry