A nie wiecie do kiedy jest ta oferta??w makro kosztuje 140 zł
reklama
To licho, że do jutra tylko, teściowie chcą go kupić Oliwce na Gwiazdkę. Dzwoniłam do koleżanki, która pracuje w Makro, żeby mi jutro go odłożyła, jak jeszcze będzie, ale powiedziała, żebym się nie napalała, bo te Puchatki cieszyły się ogromnym powodzeniem i najprawdopodobnie są już wysprzedane :-(
Ten nowy, Aga, jest bardzo fajny, uczy też literek i cyferek, tylko sprawdź czy jest w polskiej wersji językowej, żeby po wduszeniu cyferki nie mówił jej np po angielsku.
Koleżanka odłożyła mi gadającego Puchatka, także Oli dostanie go od tesciów na Gwiazdkę
Koleżanka odłożyła mi gadającego Puchatka, także Oli dostanie go od tesciów na Gwiazdkę
mysia23
mama dwójeczki
My dla Filipa do tej pory nie wiemy co wybrać: jeździk, stoliczek, taki jak aga-pg wkleiła ostatnio, konika na biegunach, a może wózek spacerowy
Dla męża kupuje klapki NIKE, bo mu sie poprzednie zepsuły, a uwielbia je...siostrze okulary na basen...reszta to czarna magia...
Dla męża kupuje klapki NIKE, bo mu sie poprzednie zepsuły, a uwielbia je...siostrze okulary na basen...reszta to czarna magia...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
My dla Milenki tez chcemy kupic Kubusia Puchatka, tyle ze raczkujacego.
http://www.toys.ie/Shop_Product_Det...essionID=f35a2b22-86a7-415f-8313-5a751106ba90
http://www.toys.ie/Shop_Product_Det...essionID=f35a2b22-86a7-415f-8313-5a751106ba90
Miśka 5
Mamy lutowe'07
aga-pg, który stoliczek jest w tej cenie 85 zł w makro?
reklama
Karola, super jest ten jezdzik chicco. tez mam w planie taki kupic. ale tym noym stolikiem to zadalas mi ciosa. teraz nie wiem co wybrac. a jak kupie obie zabawki to mnie szymek oskalpuje
chyba ze kupiew makro ten stoliczek fishera i ten jezdzik chicco.
ktos ma ten stolik? fajny?
a ta szopka little people super!! ale mysle ze dopiero na przyszly rok
chyba ze kupiew makro ten stoliczek fishera i ten jezdzik chicco.
ktos ma ten stolik? fajny?
a ta szopka little people super!! ale mysle ze dopiero na przyszly rok