reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
To licho, że do jutra tylko, teściowie chcą go kupić Oliwce na Gwiazdkę. Dzwoniłam do koleżanki, która pracuje w Makro, żeby mi jutro go odłożyła, jak jeszcze będzie, ale powiedziała, żebym się nie napalała, bo te Puchatki cieszyły się ogromnym powodzeniem i najprawdopodobnie są już wysprzedane :-(

Ten nowy, Aga, jest bardzo fajny, uczy też literek i cyferek, tylko sprawdź czy jest w polskiej wersji językowej, żeby po wduszeniu cyferki nie mówił jej np po angielsku.

Koleżanka odłożyła mi gadającego Puchatka, także Oli dostanie go od tesciów na Gwiazdkę :tak:

My dla Filipa do tej pory nie wiemy co wybrać: jeździk, stoliczek, taki jak aga-pg wkleiła ostatnio, konika na biegunach, a może wózek spacerowy :-D:-D:-D

Dla męża kupuje klapki NIKE, bo mu sie poprzednie zepsuły, a uwielbia je...siostrze okulary na basen...reszta to czarna magia...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Karola, super jest ten jezdzik chicco. tez mam w planie taki kupic. ale tym noym stolikiem to zadalas mi ciosa. teraz nie wiem co wybrac. a jak kupie obie zabawki to mnie szymek oskalpuje:nerd:

chyba ze kupiew makro ten stoliczek fishera i ten jezdzik chicco.

ktos ma ten stolik? fajny?

a ta szopka little people super!! ale mysle ze dopiero na przyszly rok:tak:

Do góry