reklama
a mi sie wydaje, że ciemna zieleń.... Tomek mówi, że mniej mu się oczy męczą (nosił moje okulary a mam i z brązowymi szkłami i z ciemnozielonymi ;-))
do świat jeszcze trochę czsu, więc pewnie i tak jeszcze pięć razy zmienie zdanie
Ja swojemu Tomkowi (ale dużo tych mężów Tomków) kupiłam specjalnie jaśniejsze - uniwersalne, bo dużo jeździliśmy na rowerze po lesie i zielone były za ciemne:-)
Ale jeśli Twój Tomek potrzebuje głównie do samochodu, to chyba rzeczywiście lepsze zielone
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i wybralam pchacz kupic babcia o taki CHICCO QUATTRO 4w1 auto pchacz jezdzik bujak autko (277123447) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy nic lepszego nie znalazlam
Na temat prezentu dla męża jeszcze nie myślałam, muszę zrobić wywiad czego potrrzebuje.
Karola, fajny ten jeździk Ten mi się też bardzo podoba, i dodatkowo ma jeszcze rowerek w sobie, ale dużo droższy:
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK INJUSA (270830450) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Karola, fajny ten jeździk Ten mi się też bardzo podoba, i dodatkowo ma jeszcze rowerek w sobie, ale dużo droższy:
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK INJUSA (270830450) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
madzix
Fanka BB :)
A ja mam problem bo musze wybrac mnostwo prezentów dla Martusi-grudzień wiadomo-Mikołajki, gwiazdka a u nas jeszcze...chrzciny.Jak juz cos upatrze to okazuje sie ze Tuśka dostanie ten prezent od chrzestnego albo babci i tak w kółko.
i ciagle musze odpowiadac na telefony czy nikt nie kupił tego samego;-)
i ciagle musze odpowiadac na telefony czy nikt nie kupił tego samego;-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad to byl moj pierwszy wybor ale sie zastanowilam i zdecydowalam sie na ten drugi. badziej mi sie podoba z nim kierownia a zanim Szymek nauczy sie pedalowac to te pedaly odpadna i trzeba bedzie kupic typowy rowerek. a ten bedzie typowo do domu.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiad. Super ten jezdzik 8w1.