reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
hihihi dobra cena nawet o tym nie pomyslalam jak wystawiam cos na aukcje tylko ze z drugiej strony to na ebay jak bym dala taka cene startowa to ciekawe ile bym zaplacila za wystawianie :confused:

Gosia patrzylam juz na allegro ale takiego nie ma tamten byl naprawde mega kosztowal 270zł i mial chyba 150m i byl taki fajny serio :/

a ja nie mam pomyslu na gwiazdke dla Martyny. I nie robie listy prezentow. sama chce miec niespodzianke z tego co ona dostanie:-D a props bycia dzieckiem :-p

a wasze prezenty superowe!!

a ja nie mam pomyslu na gwiazdke dla Martyny. I nie robie listy prezentow. sama chce miec niespodzianke z tego co ona dostanie:-D a props bycia dzieckiem :-p

a wasze prezenty superowe!!
Ja podobnie,nie wiem,co Kuba dostanie.Rodzinka sama uzgadnia między sobą.Dziś też stwierdziłam,jak wiele radosci będę miała z tych kubusiowych prezentów gwiazdkowych.

słuchawki z mikrofonem :tak::-)
bo ostanie jakie dostał urwał
zasnał przy kompie ze słuchwkami na szyji i mu głowa spadła:confused::confused::confused: na klawiature
ja słyszałam tylko huk
myslałam ze niezyje
a rano okazało sie ze słuchwki zmarły

A co z prezentami dla tatusiów ??????

macie jakieś pomysły??? jak tak to proszę się chwalić....

myślałam m.in. o okularach np. takich:
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179GUNMET!WWA PZN (275479510) - Aukcje internetowe Allegro
RAY BAN,RAY-BAN,RAYBAN PREDATOR 3179COFFEE!WWA PZN (276533029) - Aukcje internetowe Allegro
to są moje ukochane :-p
tylko jaki kolor szkieł dla kogoś kto bardzo dużo jeździ:confused:
ciemna zieleń????

Okulary fajowe :tak: Ciemna zileń myślę może być, albo ciemny brąz:tak:
A swojemu (na rower i do auta) kupiłam właśnie brązowe i nie narzekał:-)

reklama
Do góry