reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezent urodzinowy dla chłopca 5lat

reklama
Myślę, że dla takiego dziecka fajnym prezentem będą klocki. Wszystkie dzieci od znajomych i moje oczywiście też są teraz na etapie fascynacji nimi. Przyznam, że na prawdę potrafią siedzieć godzinami i się bawić, budować, przestawiać. Super, na prawdę. My kupujemy takie Link do: sharg.pl - to jest fajne bo jest dużo zestawów i można dokupić co jakiś czas coś nowego a radocha nie do opisania :)

Dla chłopca 5-letniego możesz już pomyśleć o jakiś zabawkach edukacyjnych. Ostatnio widziałam takie zabawki drewniane edukacyjne jakiejś polskiej firmy. Fakt, że są tam też klocki, ale są też puzzle, jakieś takie stojące a'la puzzle i samochodziki. Może coś by mu się spodobało :) I znalazłabyś coś, co przyciągnie jego uwagę: Link do: Bajo - Vanilla Frog

reklama
Do góry