reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test

Aniaanka

Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Spoznial mi sie tydzien, okres, przed chwila zrobilam test ktory wklejam. Jestem po jednym poronieniu. Dzis pojawilo sie lekkie poki co krwawienie. Boje sie, co sie moze dziac, prosze Was o pomoc

reklama
Rozwiązanie
Folik jeden pieron, ja biorę metylowaby, ale to inna historia. A magnez fakt działa też przeczyszczajaco, ale w dawkach duzzzych. Ale to zapytaj lekarza najpierw.
reklama
Pierwszy pomiar byl w srode 4168,0
Drugi byl w piatek 6942,0
Oba pomiary byly w godzinach rannych, ale ten w piatek okolo poltorej godziny wczesniej niz ten w srode

Hej dziewczyny jestem już mamą,w paździermiku poroniłam w 8tyg.przez krwiaka.Może wy mi pomożecie zrobiłam test ciążowy i wyszedł jakiś dziwny nie wiem jak.go mam odczytać wklejam zdjęcia...taki sie zrobil po 2 minutach

Załączniki

• 20190223_132827.jpg
    20190223_132827.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 207
  • 20190223_133007.jpg
    20190223_133007.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 210
Mam takie pytanie. Kupilam sliwki suszone ale nie bylo takich na wage, sa to sliwki w torebkach. Sklad to sliwki konserwowane i substancja konserwujaca sorbinan potasu. Moge spokojnie jesc te sliwki? Bo konserwanty sa przeciez i tak wszedzie w jedzeniu.

reklama
Do góry