Mama23?????
Fanka BB :)
To tymbardziej powinnas sie udac do ginekologa bo mozesz miec jakies problemy ktore wymagaja leczenia .Zaznaczę, ze jestem 7 miesięcy po porodzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tymbardziej powinnas sie udac do ginekologa bo mozesz miec jakies problemy ktore wymagaja leczenia .Zaznaczę, ze jestem 7 miesięcy po porodzie.
To trzeba było to zaznaczyć od razu. Twój cykl może się dalej normować, owulacja może być w rożnym czasie to fakt. Ale powtarzam, jeden pozytywny test a kolejne negatywne nie potwierdzają ciąży. Gdyby było odwrotnie - okej, można gdybać ale tak nie jest. Powtórz test dla własnego spokoju ale jeśli dalej będzie negatywny to po prostu odezwij się do lekarza..Zaznaczę, ze jestem 7 miesięcy po porodzie.
Tak zrobię, jutro idę jeszcze na betę. Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.To trzeba było to zaznaczyć od razu. Twój cykl może się dalej normować, owulacja może być w rożnym czasie to fakt. Ale powtarzam, jeden pozytywny test a kolejne negatywne nie potwierdzają ciąży. Gdyby było odwrotnie - okej, można gdybać ale tak nie jest. Powtórz test dla własnego spokoju ale jeśli dalej będzie negatywny to po prostu odezwij się do lekarza..
Mam dużo stresu właśnie od grudnia, praktycznie tez nic nie jem.Czasem zdarzy się , że miesiączka nie wystąpi w terminie. Zaburzenia hormonalne stres itp. powinnaś udać się do gin tak jak pisała koleżanka wyżej. Ja też miałam 4 pozytywne 4 negatywne w ciąży nie byłam. Ale za nim poroniłam test mi ciąży nie wykazał
Więc to już jakiś punkt zaczepienia . Stres sieje spustoszenie w organizmie.Mam dużo stresu właśnie od grudnia, praktycznie tez nic nie jem.
Byłam w grudniu i było wszystko okej.To tymbardziej powinnas sie udac do ginekologa bo mozesz miec jakies problemy ktore wymagaja leczenia .
Byłam w styczniu na początku i było wszystko okej.
I jak sytuacja ? Robiłaś test ?