reklama
Rozwiązanie
Folik jeden pieron, ja biorę metylowaby, ale to inna historia. A magnez fakt działa też przeczyszczajaco, ale w dawkach duzzzych. Ale to zapytaj lekarza najpierw.
reklama
Aguu
Fanka BB :)
Jeśli to by było implantacyjne to test by nie wyszedł jeszcze, a na pewno nie tak wyraźnie.Być może to krwawienie implantacyjne, i właśnie zagniezdzil się zarodek. Ale dziewczyny mają rację, najlepiej skonsultować to z ginekologiem. A kiedy miałaś poronienie?
blondynka22
Zaciekawiona BB
Ja byłam w 6 tygodniu jak zrobiłam test i okazało się że mam krwiaka, i miałam skąpe krwawienie a jak dojechalam do szpitala po 3 godzinach miałam już obfite krwawienie.Jeśli to by było implantacyjne to test by nie wyszedł jeszcze, a na pewno nie tak wyraźnie.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Byłaś w szpitalu?
Aniaanka
Mam nadzieje ze to plamienie a nie krwawienie. Od jakiegos tygodnia mam zaparcia, przy parciu poleciala ta krew. Potem wieczorem wyleciala malutki farfocel jakby zeschlej krwi. Dzis rano znowu troche krwi ale malo. Czy nie moglo mi peknac jakies naczynko w pochwie ? Myslicie ze dzieje sie cos zlego?
Zrobilam dzis bete z krwi a do lekarza ide po poludniu. Poprzednia ciaze poronilam w kwietniu w zeszlym roku z powodu miesniaka w szyjce macicy ktory spowodowal stan zapalny i poronienie. Wtedy krwawilam caly czas bez przerwy. Bardzo sie martwie i boje ze znowu moze cos byc nie tak.
Zrobilam dzis bete z krwi a do lekarza ide po poludniu. Poprzednia ciaze poronilam w kwietniu w zeszlym roku z powodu miesniaka w szyjce macicy ktory spowodowal stan zapalny i poronienie. Wtedy krwawilam caly czas bez przerwy. Bardzo sie martwie i boje ze znowu moze cos byc nie tak.
@Aniaanka Niestety realne szanse na utrzymanie ciąży to tak 50:50. Musisz wziąć pod uwagę, że jednak może coś pójść nie tak. Niestety bez konsultacji lekarskiej ciężko jest powiedzieć cokolwiek. Lekarz musi zrobić USG i ocenić skąd jest to krwawienie (choć czasem nie udaje się tego określić). A co się stało z mięśniakiem? Dalej go masz czy też udało się pozbyć?
Aniaanka
Ja czytalam ze ryzyko drugiego poronienia jest male i wiekszosc ludzi ma jedno poronienie. Czemu tylko tak malo szans na to by bylo wszystko ok? Po poronieniu mialam zabieg lyzeczkowania szyjki i usuniecie tego syfu, w szyjce byl stan zapalny.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I jak wynik bety?
reklama
Star
@Aniaanka nie zaprzątają sobie głowy teraz jakie szanse są na poronienie. Obiektywnie oczywiście, że są tak jak u każdej kobiety w ciąży, jedno poronienie nie obniża, ani nie podwyża tej szansy. Przy drugiej już szala się przechyla na korzyść poronienia.
Ale koniecznie sobie chcesz tym głowę zaprzątać? Naprawdę teraz leżenie, progesteron, spokój, pozytywne myślenie. Jedyna recepta, jak myślisz negatywnie nie pomagasz sobie ani dziecku.
I daj sobie bana na szukanie o tym na necie. Posprawdzaj jak wpływa pozytywnie myślenie na życie.
Ale koniecznie sobie chcesz tym głowę zaprzątać? Naprawdę teraz leżenie, progesteron, spokój, pozytywne myślenie. Jedyna recepta, jak myślisz negatywnie nie pomagasz sobie ani dziecku.
I daj sobie bana na szukanie o tym na necie. Posprawdzaj jak wpływa pozytywnie myślenie na życie.