G
gość2.14
Gość
Ja mialam slaba kreske, ktorej nie chwytal aparat i z niej zdrowa ciaza,zdrowy syn. To ze my u ciebie nie widzimy nie oznacza, ze jej nie ma. Powtórz test jak bedzie ciemniejsza zrob bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.Sfrustrowana **
ale to ty mi skomentowałas , nie ja tobie wiec o czym my mówimy . To ty skomentowałasNo właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.
No właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.
dzięki tak zrobięJa mialam slaba kreske, ktorej nie chwytal aparat i z niej zdrowa ciaza,zdrowy syn. To ze my u ciebie nie widzimy nie oznacza, ze jej nie ma. Powtórz test jak bedzie ciemniejsza zrob bete
A jak chcesz to sobie testuj codziennie, nic nikomu do tego. Jeśli masz zapas testów i nie zal ci ich to śmiało.dzięki tak zrobię
To odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?Co ty nie powiesz , jestem po 4 ciążach wiem jak wyglada test pozytywny wiec tak widzę tam cień cienia cienia drugiej kreski , jak w tytule nie wiem tylko czy nie jest to kreska fabryczna , może na zdj tak tego nie widać ale tez jest to dopiero 6/7 dpo iść niczego więcej nie mogłabym się spodziewać
ty o kulturze wypowiedzi nie powinnaś się chyba wypowiadać , żegnamTo odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?
I tak, masz rację, skończę już tą dyskusje. Nie ma co kopać się z koniem. Zrobisz co będziesz chciała. Ja swoją radę już napisałam. Czy też ja przeoczyłaś bo czytasz wybiórczo?
P.S. Jak się do kogoś zwracasz na "Ty" to wypadałoby napisać to z dużej litery. Tak z grzeczności. Bez odbioru.
odpowiedziałam sarkastycznie bo tak tez zrozumiałam komentarz , nie bez powodu bo lubię sobie podkopywać ludzi na forum jak tyTo odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?
I tak, masz rację, skończę już tą dyskusje. Nie ma co kopać się z koniem. Zrobisz co będziesz chciała. Ja swoją radę już napisałam. Czy też ja przeoczyłaś bo czytasz wybiórczo?
P.S. Jak się do kogoś zwracasz na "Ty" to wypadałoby napisać to z dużej litery. Tak z grzeczności. Bez odbioru.
Rzadko się udzielam na wątkach poza swoim ale akurat Twoje wpisy często widzę i zapamiętałam Twój nick ze względu na "specyficzny" sposob odpowiadania. Tzn często wynika z nich, ze Ty juz wszystko wiesz, przezylas wszystkie mozliwe emocje w trakcie starań, i jesteś wręcz znudzona i zirytowana tym, ze ktoś jest na innym etapie niż Ty z emocjami. Serio, to nie jest złośliwość z mojej str ale tak Cię odbieram. Gdzie nie wejdę, co nie przeczytam to często Twoje odp akurat zauwazam i tak odbieram...może mylnie, ale takie wrażenie odnoszę.Nie wiem co oznacza słowo sflustrowana Każda z osób odpowiada, że na teście nic nie ma. A często tak jest, że zdjęcie nie wyłapuje faktycznie tej kreski i co Ci da wstawianie zdjęć na forum? Skoro Ty coś widzisz to idź na betę. Ale jak wolisz codziennie robić testy i się katować to Twoja sprawa.