reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny czy nie

myśle ze zawsze lepiej zapytać niż domyślać się następne kilka dni i ewentualne się rozczarować ,nie rozumiem dlaczego większość osób zamiast normalnie odpowiedzieć odpowiada tak jak ty rozumiem ze jestes sflustrowana ale nie wylewaj swojej flustrqcji na innych bo ja grzecznie zapytałam wystarczy odpowiedz „tak widzę „ albo „ nie nie widzę” :)
a nie przepraszam nie większość osób , tylko ty jestes taka sflustrowana

reklama
Ja bym wręcz radziła poczekać dłużej jak 1-2 dni.
Do okresu ile ci zostało ?
Ja rozumiem zniecierpliwienie 😊 bo sama testowałam tydzień przed 🙈 ale jeśli dzisiaj jest białe- bo ja nic nie widzę- to radziłabym poczekać spokojnie do okresu.
Bo zrobisz jutro i też wyjdzie biały, pojutrze też ... a potem 3 czy 4dnia wyskoczy cień... także rozumiesz co mam na myśli 😉

tak owulacje mam potwierdzona monitoringiem i testami , nie wiem dlaczego dziwny to test pink tylko wyjęty z plastiku
No to jeśli owu potwierdzona i jesteś faktycznie 6-7 dpo to za wcześnie na test. Najwcześniej może wyjść 8dpo, często dziewczynom wychodzi 10 dpo. Testować nawet od 1 dpo nikt Ci nie zabroni ale musisz wiedzieć, ze nic to nie znaczy bo jest za wcześnie

Ja bym wręcz radziła poczekać dłużej jak 1-2 dni.
Do okresu ile ci zostało ?
Ja rozumiem zniecierpliwienie 😊 bo sama testowałam tydzień przed 🙈 ale jeśli dzisiaj jest białe- bo ja nic nie widzę- to radziłabym poczekać spokojnie do okresu.
Bo zrobisz jutro i też wyjdzie biały, pojutrze też ... a potem 3 czy 4dnia wyskoczy cień... także rozumiesz co mam na myśli 😉
Dziękuję postaram się wyczekać do 9-10 dpo
Chociaż w praktyce nie wiem jak to wyjdzie bo mam całą szafkę testów wiec będzie mocno kusiło 😢

No to jeśli owu potwierdzona i jesteś faktycznie 6-7 dpo to za wcześnie na test. Najwcześniej może wyjść 8dpo, często dziewczynom wychodzi 10 dpo. Testować nawet od 1 dpo nikt Ci nie zabroni ale musisz wiedzieć, ze nic to nie znaczy bo jest za wcześnie
Mi właśnie we wszystkich ciążach wychodziło jakoś 9-10 wiec rzeczywiście muszę się. Chyba uzbroić w cierpliwość 😓

a nie przepraszam nie większość osób , tylko ty jestes taka sflustrowana
Nie wiem co oznacza słowo sflustrowana 😉 Każda z osób odpowiada, że na teście nic nie ma. A często tak jest, że zdjęcie nie wyłapuje faktycznie tej kreski i co Ci da wstawianie zdjęć na forum? Skoro Ty coś widzisz to idź na betę. Ale jak wolisz codziennie robić testy i się katować to Twoja sprawa.

To wpisz sobie w słownik , żeby przekazać kiedys swojemu dziecku definicje tego słowa , tak wszyscy pisze ale ze wsparciem podpowiadają a ty jako jedyna napisałaś ze wgl po co pytam skoro już robiłam testy , No tak robiłam ale taki ledwo widoczny zdazyl mi się pierwszy raz dlatego zapytałam . Jesli nie podoba co się moje pytanie to nikt ci nie karze komentować i odpowiadać :)

reklama
Do góry