Lady Loka
Fanka BB :)
A Ty coś widzisz na tym teście?Witam czy na tym teście jest kreska czy tylko ja ja widzę ? Jestem 6-7 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty coś widzisz na tym teście?Witam czy na tym teście jest kreska czy tylko ja ja widzę ? Jestem 6-7 dpo
masz napisane w tytuleA Ty coś widzisz na tym teście?
Ale widzisz tam gdzieś drugą kreskę? Bo do pozytywnego muszą być dwie.masz napisane w tytule
Zdziwiłabyś się czasem, ile dziewczyn nie wie, ile kresek powinno być.Co ty nie powiesz , jestem po 4 ciążach wiem jak wyglada test pozytywny wiec tak widzę tam cień cienia cienia drugiej kreski , jak w tytule nie wiem tylko czy nie jest to kreska fabryczna , może na zdj tak tego nie widać ale tez jest to dopiero 6/7 dpo iść niczego więcej nie mogłabym się spodziewać
Tak jak pisałam, ten test jest negatywny i jakiś dziwny. Ja nie widze żadnej kreski nawet cienia cienia cienia. 6-7 dpo to jest za wcześnie o ile faktycznie to jest 6-7 dpo. Potwierdzałas jakoś owulacje ?Co ty nie powiesz , jestem po 4 ciążach wiem jak wyglada test pozytywny wiec tak widzę tam cień cienia cienia drugiej kreski , jak w tytule nie wiem tylko czy nie jest to kreska fabryczna , może na zdj tak tego nie widać ale tez jest to dopiero 6/7 dpo iść niczego więcej nie mogłabym się spodziewać
tak owulacje mam potwierdzona monitoringiem i testami , nie wiem dlaczego dziwny to test pink tylko wyjęty z plastikuTak jak pisałam, ten test jest negatywny i jakiś dziwny. Ja nie widze żadnej kreski nawet cienia cienia cienia. 6-7 dpo to jest za wcześnie o ile faktycznie to jest 6-7 dpo. Potwierdzałas jakoś owulacje ?
myśle ze zawsze lepiej zapytać niż domyślać się następne kilka dni i ewentualne się rozczarować ,nie rozumiem dlaczego większość osób zamiast normalnie odpowiedzieć odpowiada tak jak ty rozumiem ze jestes sflustrowana ale nie wylewaj swojej flustrqcji na innych bo ja grzecznie zapytałam wystarczy odpowiedz „tak widzę „ albo „ nie nie widzę”Test jest negatywny. Skoro zrobiłaś ich aż tyle to powinnaś to wiedzieć a nie wstawiać zdjęcie na forum i pytać.