reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

jak tu to tu :) no to się pokazuję :)

to ja :)

To mój niedługo mąż - Marcin

tutaj razem :)

a to Nasza pierworodna pociecha.. tudzież pierworodny Terrorysta ;) ak kto woli :) Gabryś :)

ta ostatnia minka to emocje na widok Poznańskich Koziołków które w ubiegłą niedziele widział po raz pierwszy :D

wrzuciłam miniaturki żeby nie zaśmiecić, aczkolwiek wolę wrzucac gotowe już fotki ;) i przepraszam że tak dużo ale koooocham zdjęcia, nie rozstaję się z aparatem i mogłabym non stop cos pstrykać.. i gdybym nie bała się bury za zaśmiecanie to bym Was zasypała po same uszy :D
miłego oglądania :)

reklama
no ślub już bardzo niedługo bo 8 maja :) czyli w piątek za 2tygodnie :) ale to tylko cywilny :)

Gosia cały album :o tam jest dużo fotek i nie tylko nasze ale ogólnie.. jak jakiś widok łądny się zrobiło.. albo jakieś spotkanie miłe :D że tez Ci się chciało :D

Michasia , gratuluje rodzinki, a to moja pociecha na niedzielnym rajdzie motocyklowym z tatusiem ......

pyra 1.jpg pyra 2.jpg pyra 3.jpg

reklama
Michasia sympatyczna z Was rodzinka :tak: Witamy na forum :tak:
Jarzębinka ale jazda :-D Zarąbiście mały wygląda w tej ramonesce :tak::-)

Do góry