reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
śliczny? no co Wy....jest wiele dzieci ładniejszych od niego:) on jest przecietnej urody...ale i tak go kocham najmocniej na swiecie:)
pokaze Wam jak mieszkamy....1.zdjecie mała łazienka-jak widac(tzn nie wiedac) lustra duzego brak:)hheheh
2.zdj. nasza sypialnia:p jak widac czegos brakuje...pewnie roślinki:)
3,zdj. centrum dowodzenia Filipa/Filipem...czyli jego kącik w naszej komnacie.
4,zdj.przyszly pokoj Flipera, jak widac narazie centrum kontaktu ze swiatem, jak i lancuchy mamy do prasowania:)
5,zdj. "salon" gdzie Fliper demoluje wszystko i pluje na parkiet:))
6, kuchnia...miejsce tortur garów i mamy....
wiecej zdjec nie mam...moze kiedys bedzie mi sie chcialo zrobic to Wam pokaze:)
wiecie ali i tak wole siedziec w poznaniu....

ILONKA
Mieszkanko macie swietne:tak::tak::tak:Ja jak odbiore aparat z naprawy to tez popstrykam focie mojej chatki i wstawie:-)Narazie robie zdjecia telefonem ale to nie to samo:no:

dowikla my mamy taki aparat ze aby aby foty strzela. heheheh
reszte fotek jak mi sie bedzie chcialo zrobic.:p
spadam narazie odezwie sie jak bede w poznaniu. buziaki

Ilonka meble kuchenne super bardzo mi sie podobaja takie ciemne ogólnie mieszkanko sliczne przytule a widze ze u ciebie pokój małego robi za to samo co u mie pokój małej heeheh

Pinka- tam jest komputer-czyli władza, prasowanie,pranie....ehhehe wszystko.
a mamy jeszcze jeden taki pokoj ale to fotki nie mam to znaou tam nic takiego sie nie dzieje. malego pokoj jednak przytulny na takie roboty heheh pozniej sie przeniose gdzies indziej:)

reklama
Do góry