reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Dowikla że ty miałaś jeszcze nerwy zdjęcie pstrykać jak mała tak stała :szok: ja bym odrazu biegła ją ściągnąć bo jak by spadła to niezły guz by był :sorry2:

ilonka cudność taki maluszek jejku jak ten czas leci że ta moja już taka duża :szok:

Ja juz sie do tego przyzwyczailam:tak:I mala zreszta tez, tyle razy juz tam wlazila ze teraz to moglaby to zrobic z zamknietymi oczkami:-Di nie spasc:-)

Dominika wlasnie tak chowalam ze o wszystko panikowalam:szok:i to jest moj blad bo male sa teraz zwinniejsze;-) od niego
A guzy i siniaki to normalna sprawa u kazdego zdrowego dziecka:tak::tak::tak:

reklama
dowikla- ja tak jak Gosia bym już panikowała:) heheh ale pewnie z czasem i mi przejdzie..hehhe Fajnutka ta Twoja Wiktoria:) nie wiem dlaczego:p ale wydaje mi się, że niezły urwis:))
a tak swoją drogą ciekawe jaki mój będzie?:)

Może faktycznie tak jest że na pierwsze się chucha i dmucha :tak: choć jednak takie wspinaczki niebezpieczne sa 100 razy wejdzie i nie spadnie a za 101 to coś się stanie <odpukać>

moja nie raz miała takiego guza i fikołki takie zrobiła że jechałam z nią do szpitala wiec ja już jestem przewrażliwiona :sorry2:

Może faktycznie tak jest że na pierwsze się chucha i dmucha :tak: choć jednak takie wspinaczki niebezpieczne sa 100 razy wejdzie i nie spadnie a za 101 to coś się stanie <odpukać>

moja nie raz miała takiego guza i fikołki takie zrobiła że jechałam z nią do szpitala wiec ja już jestem przewrażliwiona :sorry2:

Ja z Dominikiem tez bylam przewrazliwiona na maksa:wściekła/y:Ale z drugim dzieckiem jest juz inaczej:tak:I podobno kazde dziecko pwinno sie chowac tak jak drugie:tak::tak::tak:
Moje na szczescie jeszcze nigdy nie spadly tak ani sie tak nie uderzyly zebym musiala jechac do szpitala:-)
Ja bardziej panikuje jak maja goraczke albo sa chore:-(To jak widze ze sa cieniutkie i bezsilne to wtedy nawet rycze:-(

ILONKA
Czyzby ten mecz byl az taki nudny ze malemu sie usnelo:szok:
Sliczny bobasek:tak::tak::tak:

A powracajac do urwisowania to Twoj Filipek poki co wyglada na anioleczka;-)

reklama
Do góry